Şimdi Ara

2003 Focus Ghia Sedan fiyat analizi!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar gecen hafta aldım arabayı. Başlıkta da bahsettiğim gibi...

Model:2003 Ghia Sedan
    Km:85000
    Renk:Ay tozu Gri
    değişen boyanan parça yok, digital klima, 4 hava yastıgı, otomatik vites, triger-yağ-fren balata bakımı yeni yapılmış, lastiklerde yeni...
    Fiyat:20.000 YTL de bitti pazarlık.
    (galeriden aldım bu arada)

arabanın rengi temizliği içime sindi, verdim bahsettiğim parayı. Ancak cevremde pahalı almış(ın) gibi yorumlar duydum. "Bunun Comfort'u ambiante'ı var 2004 model 17-18 milyar'a bile alınabilir, ben full paket olan arabayı aldım" diyorum ancak anlatamadık millete. Sonuçta milletin ağzı çuval değil ki büzesin. ağzı olan konuştu O yüzden birde sizin yorumlarınızı duymak istiyorum. değerli görüşlerinizi (olumlu ya da olumsuz) benimle paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jugglor -- 23 Ağustos 2008; 14:01:36 >

• ARKADASIM ALINMIŞ MAL ALINMIŞTIR.FİYATIDA NORMAL.BENDE 99 GHİA VAR 16.000 E VERİCEM.ÜÇ PARÇA BOYA VAR.DİGİTAL KLİMADA YOK.
  • betterhalf teşekkürler yorum için. dediğin gibi alınmış alınmıştır tabi de acaba mı dio insan bi süre sonra. 2006-2007 hyundai era- 2006 kia Cerato da alınabilirdi hemen hemen aynı fiyata. modelim düşük olabilir ama Ford yani sonuçta ki, bahsettiğim arabalarda iç işçilik yok focusla boy ölçüşecek kadar(bence). focusun konforuna ve sürüş zevkini bişeye değişmem. Öyle yada böyle iyi ki de almışım diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jugglor -- 23 Ağustos 2008; 20:25:22 >
  • Arkadaşım araban hayırlı olsun ben 1 ay kadar önce 2004 comfort aldım 18.500 ytl ye senin aracın donanım olarak benimkinin kat kat üstünde bence gayet iyi almışsın iyi günlerde kullan.. Unutmadan 2000 model ghia lar 16-17 lerde gezerken 2003 ucuz bile o fiyata..
  • jugglor için rahat olsun bence de. temiz bi araç aldığını söylüyosun ve donanım seviyesi de ghia ki şuan 0 km satılan trendlerden bile fazlası var aracının.. bence fiyatı gayet uygun.ve çok da iyi bir seçim yapmışsın.

hayırlı olsun,kazasız sürüşler dilerim..
  • ortak sorun bir mal alırsın ve birileri gelir aaa neden bundan aldın şu daha ucuzdu :):) boşver sen milleti kendine bak eğer içine sindiyse sorun yok ve şunu unutma aldıgın arabayı 21 ede alan var 15 ede neden dersen ihtiyac meselesi bu adam sıkışıktır satar 15 e cıksın hemen diye ama buna rastlamak zordur ha bide adam vardır temizdir arabası az kullanmıştır 21 den asagıya bırakmaz yani bu senin secimin sen aramısın içine sinmiş ve almışın 3 e 5 e bakmıycaksın bu durumlarda boşver gitsin ztn alınmış araba ama bana sorarsan fiyatı uygun sonucta bakım masrafın yok saygılarımla...
  • bence ii almışsın şu an ben satsam arabamı 20 den aşağı satmam ki benim ki 2001 ghia sedan otomatik bende dijital klima yol bilgisayarı yok
    km beinm 95 binde
    hatta ilanı bile var :D
    http://www.sahibinden.com/focus_ghia_sedan_otomatikWQQaXQQ5643987WQQpXQQdisplayitem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • araç temizse masrafsızsa fiyat fazla değildir.. hiç değilse rahatca binebilceksin aracına
    güzel ve donanımlı bir araç almışsın
    dışarda havada güzel aç klimanı gezerek aracın tadını çıkarmaya bak başkalarının dediklerini boşver
  • Bence tam piyasası. Ne ucuz ne pahalı. Değişen ve boyasının olmaması ve masrafının olmamasını düşünürsek avantajlı bile olabilir.
  • yorum yazan tüm arkadaşlara tek tek teşekkürler. "Hayırlı olsun" dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ediyorum. Allah da size daha güzellerini nasip etsin

fordfocus ben de senin gibi tam piyasasında aldıgımı düşünüyorum. ucuz almamış olabilirim belki ama kesinlikle de pahalı değil dediğin gibi.

mustafatufekci sizin araba da ne güzel Lpg'liymiş. Fiyat-model farkı da ordan kapanıyor sanırım size birkaç sorum olacak; lpg den memnunmusunuz, ne kadar yakıyor, performansı ne kadar etkiliyor, focus'a en iyi uyum sağlayan(sorun cıkartmayan) LPG markası nedir?
    Aslında benzinle 1-2 yıl kullanmayı düşünüyorum. belki daha sonraki zamanlarda taktırırım...

• gncl
  • 2001 Ghia Sedan otomatik vites,klimalı 80 binde,kazası yok,ufak tefek çizikler var,pazarlıkla 14500' e bırakıyorlar,henüz para işini halledemedim ilk arabam olacak,tanıdık oto tamirciler var o yönden sorun yok ama fiyat nasıl sizce?
  • allah aşkına sence fiyat nasıl 14.500 diosun 17 yada 18 değil 14.500 e 2001 model ford alıosun focus olmasıda önemli değil aldıgın bir ford ve 7 yasında daha ne olsun clio yada tipo almıosunki arkadaş..dedigin gibi sağlamsa ztn fiyat önemli değil hayırlı olsun
  • mustafatufekci sizin araba da ne güzel Lpg'liymiş. Fiyat-model farkı da ordan kapanıyor sanırım size birkaç sorum olacak; lpg den memnunmusunuz, ne kadar yakıyor, performansı ne kadar etkiliyor, focus'a en iyi uyum sağlayan(sorun cıkartmayan) LPG markası nedir?
    Aslında benzinle 1-2 yıl kullanmayı düşünüyorum. belki daha sonraki zamanlarda taktırırım...

hocam walla benzinliyken şehir içi 10 lt den aşağı inemiyoduk uzun yolda 7.5 8 litre yakıyodu
    taktıralı 1 ay anca oldu normal kullanımda şehir içi 10 -11 litre yakıyo uzun yolda ne yakar bilemem ama taktırdığımızda niye bu güne kadar benzinde gitiğime şaşıyorum performans azalmıyo artıyo neden
    çünkü artık km de 300 diilde 180 yakıyosun diyosun ki yaksın 200 yaksın daha ii gitsin ben çok memnunun brc taktık biz tavsiye ederim ama usta önemli bi konu taktığımz hafta 108 milyona 650 km felan yaptıkki bu şehir içi ağırlıklı ve ilk kiliometreler tam gaz gidilmiş şekilde önceden 100 milyon benzine ortalama 330 kmfelan anca gidiyoduk uyum sorunu yaşamıyo şimdilik :D ama arkadaşım 0 km 1.6 mondeoya taktı ben 1 ay onu izledim bi sorun olcak mı diye ardından taktırdım aynı ustaya
    dizel olarak çok araba denedim en ii dizel bile benim sürüşümde şimdiki değerlerimden aşağı inemez
    şu an yeni sloganım az yakar çok kaçar

• 14.500 e satan adam sıkıştığı için mi satıyo eğer diilse ii bi kontrol ettir yada ii bak ghia mı çakma ghia olmasın bence çok uygun ne olursa olsun en adi ghia bile 14.500 gitmez en adi galeri bile benim arabama alışta o fiyatı vermedi
  • yorum yapmak deılde sadece sunu soylıyebılırım bızde 2 ay once aldık 2004 ghia senin dedigin ozellıklerde ustunde ayrıyetten park sensoru xenon far var aracın 36000 deydı 21.000 e aldık bızde servıs bakımlı oldugu ıcın fena gelmedı bızede.Cokda kotu bı fıyatada almamıssın km dusuk olsa daha ıyı olurdu bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taken51

yorum yapmak deılde sadece sunu soylıyebılırım bızde 2 ay once aldık 2004 ghia senin dedigin ozellıklerde ustunde ayrıyetten park sensoru xenon far var aracın 36000 deydı 21.000 e aldık bızde servıs bakımlı oldugu ıcın fena gelmedı bızede.Cokda kotu bı fıyatada almamıssın km dusuk olsa daha ıyı olurdu bence...

Abicim arabanız hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Juglor kardeş, sana da hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 26 Ağustos 2008; 10:08:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: brkcad34

quote:

Orjinalden alıntı: Taken51

yorum yapmak deılde sadece sunu soylıyebılırım bızde 2 ay once aldık 2004 ghia senin dedigin ozellıklerde ustunde ayrıyetten park sensoru xenon far var aracın 36000 deydı 21.000 e aldık bızde servıs bakımlı oldugu ıcın fena gelmedı bızede.Cokda kotu bı fıyatada almamıssın km dusuk olsa daha ıyı olurdu bence...

Abicim arabanız hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Juglor kardeş, sana da hayırlı olsun.

saol abım daha ıyılerı daha guzellerı sana yakısır

• baronturk araç temizse o fiyata o araba bedava...
    mustafatufekci bilgilendirdiginiz için teşekkürler.
    brkcad34 sağolasın..
    Taken51 sizin de hayırlı olsun. gayet güzel bir fiyata almışsınız arabayı. Şunu belirteyim. Almadan önce araştırmalarımda gördügüm; 2003-2004 model arabaların cogu 60000 ve üzeri kilometre yapmış. Zamanın da arabayı çakan durmamış gezmiş yani. Ender bulunan düşük KM araç sahipleri de haklı olarak fiyat yükseltiyor zaten. o yüzden Siz iyi denk getirmişsiniz Bende bu arabayı almadan 3 hafta kadar önce 2005 Ghia F1 kasa kazasız boyasız(Ancak hoş göze hoş gelmeyen küçük ezikler vardı tamponda) 55000km de buldum. 22150 YTL ye bıraktılar en son. Ama hem bütçe konusunda biraz sıkıntı yaratacaktı bana, hem de almamla dogrultmacıya gidip ezik yerleri yaptırmam bir olacaktı(göz zevkimi bozacagı için öyle binemezdim). Neyse kısmet bu arabaya imiş. 1-2 ay araştırmalarımda şunu anladım: Bütçen sabitse ve sen alabileciginin en iyisini istiyorsan, eli mahkum bişeylerden taviz vermek zorundasın. Ya aracın modelinden, ya donanımından, ya Km sinden, ya renginden, ya da temizlik ve bakımından. Ha Hepsini bi arada bulabiliyorsan ki bulmak zor; o zaman da senden kralı yoktur

• aynen dedıgın gıbı hepsını aynı anda bulmak cok zor bızdede renk ıstedıgım gıbı olmadı ama derın bordoda cok kotu bı renk deılmı sonucda.. sanada hyrlı olsun artık bu saatten sonra aracının keyfını surmeye bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taken51 -- 26 Ağustos 2008; 13:11:00 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.