Herkese iyi günler... 2003 model Audi A3 Atrraction coupe(3K) aracımı satmaya karar verdim...Aracın 2. sahibiyim araç İstanbuldadır... Aracım beyaz renkte olup 2005 trafik çıkışlıdır... 110000 km. dedir baskı balata ,trigerinden tutunda yağına,klima gazına , balatalarına,antifrizine kadar herşey geçen hafta değiştirildi servis kayıtlı faturalı...Aracımda değişme olmayıp 4 parça lokal boya vardır...neden boyandığı fotoğraflarla serviste görülebilir park halinde motor çarptı...İçinde kesinlikle sigara içilmemiştir...Daha sahibinden v.s ilan vermedim ama en düşük fiyatlı ilan bile 22.500 den başlamakta 2-3 parçada değişeni var...
Unutmadan aracımda audi concert müzik sistemi var...muayenesi 2011 12. aya kadar var...Düz vites ve piyasada vw ve audi de en fazla tutan BFQ kodlu 102 Ps. lik motora sahip...Lastikler 300 km. önce takıldı başka aklıma gelen birşey yok...sormak isteyen olursa buradan sorabilir...
Fiyat olarak 22.000 TL. düşünüyorum...pazarlık payı çok cüzzidir istenilen servise gösterilebilir araç...yedek anahtarına kadar mevcut... Dizel araçlarla takas olabilir ama malum takas da insanlar fiyatı 2 katına çıkardığından sahibindendeki en düşük fiyat referans alınacaktır benimde takas fiyatım 24.000 TL.dir... KAÇIRILMAZ FIRSAT...! ÖĞRETMENDEN