Şimdi Ara

2003 astra g yağ eksiltme ve yakma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2003 model astra g model arabam var ancak arabada hem yağ yakma hemde yağ eksiltme sorunu var anladığım kadarıyla
    motor bloğu yağ içinde simsiyah ilk çalıştırma esnasında mavi duman atıyor araç ancak ustaların söylediğine göre bu lpgden kaynaklı sibop lastiklerinin zarar görmesinden ötürü oluyomuş motorun kontrolü sonrasında ustalara göre az bir şey yağ yakma mevcutmuş araba 168000 kmde ancak orjinal lolduğunun düşünmüyorum zira araç yorgun bir görünüme sahip lavato marka tüp var üzerinde ne zaman takıldığını bilmiyorum ne yapmalıyım ?
    sürekli yağ ekliyorum motora 1000 kmde 1 litre kadar yağ eksiliyor buda ciddi bir oran ama yağ eksilmesine rağmen yağ ışığı yanmıyor bu ışık ne zaman yanar müşir bozuk olabilirmi acaba ?

• Astra 1.6 ecotech motor 100000 km sonrası yağ yakar . Bu motorun karakteristik özelliği maalesef böyle . Yalnız bahsettiğiniz miktar oldukça fazla , altında ne olduğuna bakmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Astra 1.6 ecotech motor 100000 km sonrası yağ yakar . Bu motorun karakteristik özelliği maalesef böyle . Yalnız bahsettiğiniz miktar oldukça fazla , altında ne olduğuna bakmak lazım.

ne yapmalıyım üst kapak açtırmak gerekirmi acaba ayrıca ustalar motor üstünde lpgden dolayı subap lasstiklerinin deformasyona uğradığını söyledi ilk çalıştırma anında yoğun bir mavi duman atma söz konusu
    motorun üstü yapılırsa bu sefer zayıf olan alt taraf yağ yakarmış böyle bir ihtimalde var diyolar satsamda kimseden beddua almamak için söylemek zorundayım yine zarar yine zararrr... offf offf
  • Teknik konulardan anlamam arkadaşım ama , bir kaç ustaya gidip ne dediklerine bakmak lazım . Teyit ettirip ona göre işlem yaptır motora.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağol yinede ilgine teşekkürler...
  • başka yorum yapabilcek arkadaşlar varmı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.