ohh bee rahatladım sahsen bende memnun kalmayıp satıyorsun diye düsünmüştüm sıkıntını gidermene sevindim güle güle kullan tekrar
Seni temin ederim memnun kalınmayacak bir araç değil, benim daha 4 gün oldu ve sadece şehiriçi kullanma şansım oldu. Kullanımı gerçekten rahat ve konforlu, park olayınada alıştım mı son derece güzel. Haftasonu Polonezköy yolunda biraz zorlamayı düşünüyorum bakalım.
Haber veriyor olurum
Arkadaş ile aynı renk aracımız.
hayırlı olsun hocam..iyi günlerde kullanın..
Selam dostum, LPG kitinden memnun musun?
Aracı kullandığın trafik sıkışıkmı, yoksa nispeten açık yollarda mı kullanıyorsun?
Merak ettiğim nokta Dolum ağzını nereye koydular?
Teşekkürler
aracını kazasız belasız kullan, ben de 2005-2006 modelerinden birini düşünüyorum, bu modeller arasında senin aldığın 2003 model arasında fark varmı??
Hangimize sordun bilemiyorum ama ben dilim döndüğünce yanıtlıyayım
2005-6 modellerde makyaj var hem içerde hem dışarıda. Jantlar, farlar vs. onun dışında kasa ve motor aynı.
Bagajı kesinlikle tatminkar, hatta arka koltuklar tamamen kapandığında arkası 2 kişilik yatak büyüklüğünde oluyor.
Arazide deneme fırsatım olmadı belki Bora birkaç satır yazabilir...
cevap için teşekkürler, arazi yorumunu merakla bekliyorum,
sevgiler, saygılar...
Merhaba arkadaşlar... 2005 yılında yapılan makyajla... --yeni tip jantlar --yeni tip göstergeler --yeni tip arka stoplar --(bazı modellerde) hız sabitleyici --beyaz renk yan sinyaller değişti... Aracın arazi kullanıma gelirsekte, az önce Bolu/Abanttan döndüm,dün itibariyle Abantta 20-30 cm kar vardı,hayatımda ilk kez yolda kar olduğu için sevindim...Bu noktada niye bu aracı tercih ettiğinizi birkez daha anlıyorsunuz,aracı kullandıkça,özellikle limitlerde kullanmaya başladıkça araçtan daha çok zevk almaya başlıyorsunuz,aracın 4 çekere geçme anıda müthiş bir zevk veriyor,ilk anda aracın arka tekerlekleri çamura saplanmışçasına araç silkeleniyor ondan sonra 4 çekerin güveniyle sağlam bir şekilde ilerliyorsunuz... Bu arada aracın lpg dolum ağzı aracın sol arkasında altta yer almakta.... Bagaj hacmi "crash"ında dediği gibi arka koltuklar tamamen öne katlandığında 1.5mt'lik bir yatağa dönüşüyor,ben bu bölgeye komple yeni halı kestirdim,temiz ,düzgün ve yatılabilecek bir alan kazandım... Saygılarımla.... *Bora*
adam arabayı almış lastikleride eskitmiş sen hala rav4 öneriyorsun.uyanda balığa gidelim
quote:
Orjinalden alıntı: blackgod
RAV4'u tavsiye ederim. 2001 yılında alıp, 3 sene kullanmıştık. Problemsiz araç..
beyler bende nasip olursa hafta içi 2006 crv alacağım, satıcı ile anlaştım, atiker lpg takılmış vaziyette, önerileriniz var mı?
Hayırlı olsun.Benzinle LPG arasında 320kuruş yakacağına 230kuruş yakıyor.100kuruş kar oluyor anladığım kadarıyla
Aracınız hayırlı olsun, nacizane önerim arazi açısından fazla zorlamayın ve sınırlarınızı stabilize yol vs. gibi sert satıhlarla belirleyin(kar vs. hariç tutuyorum).Sonuçta aracınız sizin de bildiğiniz gibi normalde önden çekişli, çekiş kaybı yaşandığında arka aksa hareket iletilen konvansiyonel bir AWD.Bizde de zamanında ilk kasası vardı Trabzon gibi yer yer zorlu ulaşım şartlarında bile yarı yolda bırakmadı ama yine de aracımızı tanıyıp ne yapıp ne yapamayacağını bilmeliyiz. Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanın.
rav 4 küçük ama sekil olarak bence daha güzel. rav4 alırsan 2004 üstü al 2004 te makyajlandı
quote:
Orjinalden alıntı: offendicula
beyler bende nasip olursa hafta içi 2006 crv alacağım, satıcı ile anlaştım, atiker lpg takılmış vaziyette, önerileriniz var mı?
Hayırlı olsun, izlenimlerimi honda marka başlığı altında bulabilirsiniz...
Özellikle LPG kiti montajını iyi inceletin içinize sinsin. Onun dışında güle güle kullanın...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme