Şimdi Ara

2002 liler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2002liler üzgünüm sizin adınıza bu saçma sistemin sizdd kurbanı olucaksınız. 99 lu 2000 ve 2001 liler geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Harbi lan :(
  • Macaulay M kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum ama mezuna geliyorlar

• 99luyum 3.mezuna kalsam mı diye kendimi yoklamıyor değilim :(( sıralamalar rezaleeeeet

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok zor sizin için şimdiden kolay gelsin.

• Seneye 550 ile 5k girilmeyecek galiva

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 500k mezun geliyor bol şans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk mezun senem -- 17 Temmuz 2019; 14:13:20 >
  • sınavın zorluğuna ve sitemde yapılabilecek değişikliklerle ösym'nin bunu engellemesi lazım sadece 02'liler değil 03-04 herkes kurban olur
  • Darlamayın la bizi

• tarih tekerrürden ibaret olursa sorun olmaz 21de yine mezuna kalır

• Mezun sayısında çok büyük bir oynama olmayacaktır arkadaşlar bu bir puan sınavı değil evet ösym ortaya bir puan çıkarıyorda atıyorum dokuz eylul bilgisayar muehndisliğine giren adam 420 puanla değil belli bir sıralama ile giriyor ilk 50 binde mezuna kalan sayısı aşırı olmaz 50 100 arasıda ilk 50 binden fazla olur ama tamamı mezuna bırakmaz herhalde 5 10 bin kişi bırakır bu da demek değil ki bu adamlar sizden tecrübeli olduğu için sizi eledi öncelikle üzerlerinde psikolojik bir yorgunluk olacak ben çoğu mezunun eylüle kadar çalışmayacağını düşünüyorum saglam olanlar belki daha erken başlayabilir bilmiyorum ama zaten o adam 90 netten başlasa bile o 90 neti 100 yapana kadar siz 70 neti 90 a çekersiniz fark git gide kapanır sonrasıda anladığım kadarıyla sınav gününe bakıyor birazda yani ben 12.sınıfa geçtim ama bu şekilde düşünüyorum. Yüksek neti daha yükseğe taşımak altlardaki netleri yukarı taşımaktan daha zordur ama sen çalışmadıktan veya başarana kadar hayatını bu sınav için kapatmazsan açıkçası başarı gelmiyor mezunlar değil seni arkandaki ezdiğin adamlar bile geçer.(Bunu mezunların sayısının yüksek olacağına sitem eden 2020 yks adaylarına yazdım yanlış anlaşılmasın.)

• Yanılıyorsun dostum heralde ilk defa sınava gireceksin geçen sene 1 milyon kişi barajı aşamadı üstüne çok fazla mezun vardı.

• Ne iyi be 2002liyim ben de.adam tyt yi iyi yapmış aytsi kötü bütün sene ayt çalışacak önümüze geçecek.diğerleri mezunlar 1,2,3 senedir sıkı çalışıyorlar önümüze geçecekler biz kendi senemizdekileri geçmeye çalışırken artık sınavı ezberlemiş insanlarla sınava gireceğiz.
    (son olarak derece yapmış insanlar biraz tavsiyede bulunabilir mi acaba)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JungleHIV

Yanılıyorsun dostum heralde ilk defa sınava gireceksin geçen sene 1 milyon kişi barajı aşamadı üstüne çok fazla mezun vardı.
    hocam ben çalışan biriysem zaten mantıken o 1 milyon kişiyi kafadan eleyebilirim yanlış mıyım kesinlikle küçümsemek için demiyorum ama 12 net tyt yapan adamla neyin kıyasına gireceğiz herhangi bir rekabet yok ben eşit agırlıgım şahsen matematik yapamayan ve bunun için çabalamayan kimseyi rakibim olarak görmüyorum sözelin öyle çok büyük bir farkı olsaydı sıralamalar zaten böyle gelmezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: warrenbuffetyks

Ne iyi be 2002liyim ben de.adam tyt yi iyi yapmış aytsi kötü bütün sene ayt çalışacak önümüze geçecek.diğerleri mezunlar 1,2,3 senedir sıkı çalışıyorlar önümüze geçecekler biz kendi senemizdekileri geçmeye çalışırken artık sınavı ezberlemiş insanlarla sınava gireceğiz.
    (son olarak derece yapmış insanlar biraz tavsiyede bulunabilir mi acaba)
    sende çok çalışarak farkı kapatacaksın o zaman bunun başka çözümü yok elbette herkesi geçemezsin ama elinden gelenin fazlasını yapacaksın o 3 kez mezuna kalmış adamla farkı kapatacaksın kapatamıyosan bile farkı olabilidiğince aşağı çekeceksin her sene çok iyi dişli mezunlar oluyor bu seneye has bir şey olmayacak
  • evet bunu biliyorum,ama tyt koruması ,bu sene daha fazla mezunun kalacağı ve mezunun okula gitme gibi gereksinimi olmadığı için ve böyle sebeplerden dolayı iyice çalışmam gerek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.