Bildirim
2002 Fabia 1.4 fiyat nasıl?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Gayet iyi hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fabia'ların piyasasının ne olduğu belli değil. İnternete bakarsan normal gibi görünüyor, fakat uzun süre takip ettim hafiften ucuzca bu fiyata yakın temiz olanlar da satılmıyor ne iş anlamadım gitti. Senin sorduğunun km çokmuş yalnız... -
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Almayı kafaya koydum. Tüp taktırmayı düşünüyorum. Bu motora en uyumlu kaliteli marka var mı bildiğiniz? -
2002 model için km çok değil benim arabam 2008 fabia 124 binde lovato marka var bende gayet memnunum -
quote:
Orijinalden alıntı: selmanatar
2002 model için km çok değil benim arabam 2008 fabia 124 binde lovato marka var bende gayet memnunum
Hocam peki tüp için simit tank mı yoksa normal tanklar mı daha kullanışlı olur? -
iyi gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: Derin Mavi
Fabia'ların piyasasının ne olduğu belli değil. İnternete bakarsan normal gibi görünüyor, fakat uzun süre takip ettim hafiften ucuzca bu fiyata yakın temiz olanlar da satılmıyor ne iş anlamadım gitti. Senin sorduğunun km çokmuş yalnız...
2002 model arabanin kmsi kac olacakdiki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Toygun_ank
quote:
Fabia'ların piyasasının ne olduğu belli değil. İnternete bakarsan normal gibi görünüyor, fakat uzun süre takip ettim hafiften ucuzca bu fiyata yakın temiz olanlar da satılmıyor ne iş anlamadım gitti. Senin sorduğunun km çokmuş yalnız...
Demem şu, fiyat aralığına baktığında daha düşük kilometreli araçlar bulabilir. Herkes senin gibi araç kullanmıyor. Ben yılda ortalama 7.000km yapıyorum bu duruma göre benim aracım 91.000km'de olmalıydı. Bu 2+2=4 demek değil, kullanımdan kullanıma değişir. Kaldı ki bu tip küçük motorlu, genelde kısa mesafe kullanılan araçlar 200.000km'ye yaklaştıkları zaman motordan yana sıkıntı yaşarlar. Hor kullanıldıysa motor bile isteyebilir, anlatabiliyor muyum?
-
quote:
quote:
quote:
Demem şu, fiyat aralığına baktığında daha düşük kilometreli araçlar bulabilir. Herkes senin gibi araç kullanmıyor. Ben yılda ortalama 7.000km yapıyorum bu duruma göre benim aracım 91.000km'de olmalıydı. Bu 2+2=4 demek değil, kullanımdan kullanıma değişir. Kaldı ki bu tip küçük motorlu, genelde kısa mesafe kullanılan araçlar 200.000km'ye yaklaştıkları zaman motordan yana sıkıntı yaşarlar. Hor kullanıldıysa motor bile isteyebilir, anlatabiliyor muyum?
Km si falan fazla degil böyle diye diye millet 100 bin km üstü araç almamaya insanlarda dolandiriciliga başvuruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Km si falan fazla degil böyle diye diye millet 100 bin km üstü araç almamaya insanlarda dolandiriciliga başvuruyor
Sorduğum soruya doğru düzgün bir cevap verdin mi? Vermedin... O zaman benim yazımı alıntılama, kendi düşüncendir yazdığın. Hangisini mantıklı bulacağını konu sahibi arkadaşa bırak. Zaten piyasası olan, tutulan bir araç değil satarken km yüksek olunca millet ya fiyatı öldürüyor ya da almıyor. -
ben aldığımda simit tank takılıydı tek sorun stepne dışarı çıktığı için bagaj daha da küçüldü çoluk çocuk yoksa sıkıntı olmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X