Şimdi Ara

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.202
Cevap
56
Favori
166.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 terra Hb . 130000 km. ön tampon sağ çamurluk değismis. 8000 hasar kayıtlı. hic tup takilmamış. 25 bine bu aracı almak istiyorum. alınır mı.
    Bu mesaja eklenen görseller:

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım

• smyrna kullanıcısına yanıt
    Alışveriş sitlerinde 15-20 TL arası deri kılıflar satılıyor. Onlardan alın içinden iplik ve iğneside çıkıyor. Kendiniz dikin. 2-3 saat sürüyor dikmesi ama gayet güzel oluyor. Ben dediğim gibi yaptım çok hoş oldu. Gerçi dün sattım arabayı.

• İyi günler sormak istediğim birşey var. Araç 1.6 2004 model 3000-4000 devir arasında sol taraftan bir cızırtı gibi ses geliyor 4000 deviri geçince ses kesiliyo ve yine aynı şekilde 3000 devir altında ses yok sebebi nedir bilginiz varmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: eyönetmen

Alışveriş sitlerinde 15-20 TL arası deri kılıflar satılıyor. Onlardan alın içinden iplik ve iğneside çıkıyor. Kendiniz dikin. 2-3 saat sürüyor dikmesi ama gayet güzel oluyor. Ben dediğim gibi yaptım çok hoş oldu. Gerçi dün sattım arabayı.

2 gün önce sipariş edip dün teslim aldığım kılıfı yine dün akşam üstü direksiyona diktim. Güzel durdu. 2 saat civarı sürdü ama yakıştı cidden.

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım

• WhiteChick W kullanıcısına yanıt
    Aynı ses benim arabada da var ancak bulamadım. Plastik aksam motorun titreşimiyle ses yapıyor gibi geldi bana.
  • ek1c1 E kullanıcısına yanıt
    Direksiyonun üzerindeki ses kontrol kumandaları biraz gevşek gibi geldi bana. Elimi oraya koyduğumda ses kesiliyor.

• GAZİANTEP TE 28 35 TL arasi otomobil ariyorum

• Sedan lpg veya dizel 35 tl ye kadar onerileriniz nedir rica etsem ilk defa toyota alacagim

• Cümleten iyi forumlar. Nasip olursa 2005 corolla terra hb otm. 82000 kmde ilk toyotam olacak şekilde niyetlendim.

1. Genel olarak kullanan atkadaşlardan alırken neye dikkat etmemi önerirler.
    2. İst anadolu yakası şanzıman ve motoru gösterebileceğim iyi bir usta bilen varmı.
    3. Araçta lpg yok alınca lpg taktırmayı düşünüyorum ne marka kit önerirsiniz.
    4. Bu araçlarda kullanılan tam otm şanzıman ile MMT şanzıman aslında aynı şeymi ? MMT hakkında pek iyi şeyler duymadım çünkü.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunhan34 -- 27 Mayıs 2016; 19:02:55 >

• WhiteChick W kullanıcısına yanıt
    Evet aynı yerden geliyor ses. Birşeyler sıkıştırmak gerek.
  • Arkadaslar merhaba
    2003 1.6 vvti sahibiyim. Aracımda kaset calar orjinal teybi var. Bu 150-200 liraya satilan flash bellek hafiza karti takmak icin satilan urunler kaset calar teyplerede takiliyor mu acaba bilginiz var mi?

• Selâmün aleykum arkadaşlar... 2004 Terra 1.6 modelini aldim 2 gun once radyosuna dokunmak istiyorum ama bu konuda yardimlariniza ihtiyacim var. Navigasyonlu görüntü sistemi & Radyo v.s ozellikleri bulunan bi sistem kurma dusuncesindeyim. Yapabilen varmi yada yaptirabilecegim onerisi olan arkadaşları bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLiGeNnC

Selâmün aleykum arkadaşlar... 2004 Terra 1.6 modelini aldim 2 gun once radyosuna dokunmak istiyorum ama bu konuda yardimlariniza ihtiyacim var. Navigasyonlu görüntü sistemi & Radyo v.s ozellikleri bulunan bi sistem kurma dusuncesindeyim. Yapabilen varmi yada yaptirabilecegim onerisi olan arkadaşları bekliyorum..
    Arkadaşlar 2006 anahtarsız corollada hiç elektrik yokmuş. Kapıları anahtarla açınca hiç ışık yanmamış, ne gösterge tablosu, ne far, ne herhangi bir elektrik belirtisi. Kutup başlarının temassız olabileceği ihtimali için bir tornavida ile kontrol etmiş, herhangi bir tepki olmamış. 1 gün evvel sorun olmayan araçta akünün bu derece bitmiş olması ihtimali var mı? Ya da başka birşey mi? cevaplarınız için teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar 2003 1.6 sol var bende.navigasyonu buluetut ve geri görüş kamerası olan teyp arıyorum uygun fiyatlı nereden alabilirim.orjinal Toyotaya uygun olanlardanmi alayim

• Orjinal olarak yok sanırım ama göğüse tam uyumlu android teypler var onlar işini görür fiyat olarak 1000 TL civarlarındalar.

• Toyota corolla 1.6 terra aracim var disardan aldigimiz herhangi bir teyb araca uyum saglarmi araca ses sistemi dosettirmeyi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: OldSailor

Selam Toyotacılar ; Herkes in Toyotası Özeldir. Ben, Corolla 1992 yılında Amerikada yılın arabası seçildiğinden beri Toyotacıyım. Amerikada heryıl 400 e yakın Model/tip araç çıkar ama Toyota yılın sorunsuz arabası seçilmişti. Hergittiğim ülkeden oto dergisi alıp araştırırım. Naçizane Sonuç Toyoda cıyım.
    1993 de Doğan ve Opel vectraya sıra verirlerken ben 2 brodway parası verip Corolla 1.6 XL karbüratörlü aldım,arkadaşlar bir uzakdoğu arabasına o kadar para verilirmi diye beni kanıksadılar. 15.sene fren balatası hala yarımdaydı. Neyse ben bu araçla LPG ile 200 km/h hız yapardım. Tabii Kar lastiği ile bu sürat kaldırmayacağını bildiğim halde arka lastik tel atınca bende birader ile araçta 200 km ile giderken kontrolden çıktı 4-5 takla attıktan sonra aracın içinden bir çizik almadan çıktık. Aracın direkleri sap sağlam idi motor kaputundaki hasardan başka ne tavanda ne de kapı ve karoserde bir şey yoktu fakat araç pert oldu .Yani Toyotaya bu kadar para verilirmi gibi laflar cok boş laflar. Toyota Corolla efsane kasa tarafımdan test edilmiştir. Neyse daha sonra 2.Corolla için 2000 Model ilk VVTI motora geçtim Terra 1.4 97 Hp inanılmaz bir araç biraz yağ eksiltmesi vardı ama şehir içi 22-23 krs otobanda 19 krs klima açık 160 km sürat ile Sinop a gidip geldim. Ne dizel ne de baska sistem tanımam Toyota Lavato yu cok sever aralarında özel bir sevgi ve muhabbetleri vardır. Araç dünyasında LPG yi bu kadar seven baska bir araç yoktur. 24 senelik dergi lerim var epey internet ten yabancı siteleri karıştırırım Toyota dan başka sorunsuz bir araç yoktur. Tabi önler 28 arkalar 30 olmayacak yani tuzunu yağını limonunu tam zamanında koyalımki surprizle karşılaşmayalım. Diyeceksiniz ki bu aracın negatif yönleri yokmu elbette var ama hayati değil lastik sesini içeri almak gibi motor sesini eskiler daha çok alıyordu. 1993 corolla ile virajları 120-140 ile alıyordum rüzgar direnç katsayısı çok düsüktü. Tabii o aracın Rüzgar kat sayısı yani aracın rüzgar tünelindeki direnç kat sayısı 0.26 idi. Gelelim Son Corolla ma 3 ay temiz bir araç aradım maaalesef çizikten veya güneş yanığı diye uydurma ve gülünç terimlerle full veya lokal boyalı araçlardan bir tane 2005 Terra otomatik nasip oldu. 110 hp ama 175 km/h max speed. Yine aynı VVTI motor tabiiki LAVATO nun yeni nesil akıllı hızlı modeli ile tanıştırdık. Otomatik viteste Performans kaybı 0.05 gibi çok düşük. Yani Acceleration/atılım benzinle aynı. Yakıtlar:Benzin de Fabrika verisi 100km/10.5 Lt benim yaptığım full bakım dan sonra ve Şubat ayı iklimi ile 100km 11.60 Lt. LPG de : 100 km 13.31 Lt = güncel fiyat ile şehir içi 27.40 kuruş. Bundan iyisi Şam da Baklava idi. O da ne baklava ne de Şam kaldı.

Arkadaşlardan sormak istediğim bir iki husus var kendi deneyimlerinden faydalanma adına soracağım.

1. E12 kasa da Terra nın torpidosunda klima ve havalandırma düğmelerinin üstünde passenger hava yastığı uyarısı ile sağdaki 4 flaşör düğmesi arasında kalan
    siyah cam bende bir fonksiyonu yok. Yani herhangi bir gösterge yanmıyor. Yurtdışı sitelerde bu camın arkasında saat kutusu var. Ben söktüm arkada saat
    filan yok. Uluslararası bir marka aracın avrupa modelinde saat var. Bizim türkçe kitapta saat yazıyor fakat saat yok.

2. Yeni çıkan Navigasyonlu Multimedya Dvd çalarlara baktım fakat Türkiyedeki satıcılar ürünlerin özelliklerini tam yazmıyorlar.
    Merak ettiğim konu aracın normal radyo ve cd player i ile birlikte çalışan araç bilgisayarı yani yakıt tüketimini bildiren yol bilgisayarı fonksiyonu bu yeni çıkan
    cihazlarda acaba çalışırmı.

Herkese bol Toyodalı günler dilerim.

hocam sorunuza cevap bulabildiniz mi ?
    Araç orjinal Teyp var bluetooth ile telden müzik çalıyorum yalnız hoparlörden istediğim sesi alamıyorum , Hoparlör değişimi yapmak istiyorum hoparlör ölçüleri ve önerilen iyi ses veren hoparlör var mı değişen var mı ? teyp çıkışları Kaç W olmalı ? araç teybi resimdekinin aynısıdır.
    2002 1.6 Terra vvt-i Motor

resim google üzerinden alıntıdır :

• Babamda 2006 corolla terra sedan (1.6 manuel ) var . 80000 kmde .
    değişen , boya , kaza yok . Ne kadardan gider

• Herkese merhaba , evvelki hafta 2003 model toyota corolla hb 1.6 vvti tam otomatik vites araç alarak aranıza katıldım. Bu araç ile ilgili güvenilir , dürüst ve her türlü parçasını bılabileceğim bir yervar mıdır
    ? Aldığım araç sağ taraftan bşr darbe almış gerçi bu sebeple piyasasının altında aldım. Darbeden dolayı akslarda sıkıntı var , ustamla baktık. Bu nedenle sağ aks komple olarak temin edebileceğim bir yer var mıdır ?

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.