Şimdi Ara

2002 - 2006 CRV Sahipleri Bilgi Paylaşımı (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
35
Favori
176.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eyönetmen

Geçen hafta Ankara ya gittim dönüş yolunda gece tak tak diye tok bir ses gelmeye başladı araçtan,hızlandıkça ses arttı,durdum lastiklere baktım motoru dinledim birşey bulamadım,bir süre sonra ses kesildi.
    Ben aldığım LPG den zannedip Benzinde kullandım ses kesilince LPG sisteminde sorun var sandım. Istanbula dönünce LPG cime gittim sorun bulamadı. Benzinde çalışırken ses yine gelmeye başladı bu sefer servise götürdüm. Motorda bir sıkıntı yok dendi Lastikçiye gittim.
    Lastikçi balans yaptı sıra arka tekere geldiğinde ses geliyor içinde birşey var dedi. Lastiği janttan ayırdı 10 krş ebadında sert plastik hafif parça kaçmış lastik içine araç yolda hızlandıkça lastik içinde janta lastiğe çarparak ses yapıyor. Arada sıkışınca ses gelmiyordu.
    Velakin sesin kaynağını lastikçinin dikkati sayesinde bulduk. Bizde derin bir nefes aldık.
    herkese selamlar. crv ile bakım ve yeniliklere devam :) geçen hafta navitech marka multimedya taktırdım çok güzel oldu ve orjinalmiş gibi tam oturdu yerine. koltuk kafalıklarına kaliteli ekran almak istiyorum çocuklar için ancak aklımda herhangi bir marka yok. tavsiye edebilecek bir arakdaşım var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: KARSAVURDAN

herkese selamlar. crv ile bakım ve yeniliklere devam :) geçen hafta navitech marka multimedya taktırdım çok güzel oldu ve orjinalmiş gibi tam oturdu yerine. koltuk kafalıklarına kaliteli ekran almak istiyorum çocuklar için ancak aklımda herhangi bir marka yok. tavsiye edebilecek bir arakdaşım var mı acaba?

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın ekranı,

benım başka bir sorum var. Yazlık lastik alma aşamasındayım, araç için tavsiye edilen iki ayrı lastik ölçüsü yazıyor kapı üzerinde

215.65.16 ve 205.70.15. Sormak istediğim bu iki ölçü de aracın üzerindeki janta oluyor mu ? Aracı aldığım kişi olduğunu söyledi ama emin olamadım .

Yakıt ekonomisi, konfor- yol tutuş ve görüntü olarak siz hangisini tavsiye edersiniz , (CRV2)

• 215/65/16 orjinal lastik ölçüsü ve araçta çok güzel duruyor. Tavsiye ederim. Bende aynı ebad Michelin var geçen sene almıştım lastik çok güzel LatitudeTour HP modeli.

Multimedya sistemi benim araçtada var. Ben Pioneer taktırmıştım. Birde geri görüş kamerası.

Benim asıl merak ettiğim bizim araçlara hız sabitleyici takılabliyor mu? Takılıyorsa taktıran var mı ve maliyeti nedir acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 4 Nisan 2014; 11:42:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyönetmen

215/65/16 orjinal lastik ölçüsü ve araçta çok güzel duruyor. Tavsiye ederim. Bende aynı ebad Michelin var geçen sene almıştım lastik çok güzel LatitudeTour HP modeli.

Multimedya sistemi benim araçtada var. Ben Pioneer taktırmıştım. Birde geri görüş kamerası.

Benim asıl merak ettiğim bizim araçlara hız sabitleyici takılabliyor mu? Takılıyorsa taktıran var mı ve maliyeti nedir acaba.
    215/65/16 aldım bende. 4 adet continental, şuan için memnunum. hız sabitleyici bence takılıyordur. bende orjinal mevcut ama uyması lazım diye düşünüyorum.
  • Bizim araçlar a xenon taktiran varmı

bide far temizliği yaptırmak istiyorum. Tavsiye edeceğiniz bir yer var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Bizim araçlar a xenon taktiran varmı

bide far temizliği yaptırmak istiyorum. Tavsiye edeceğiniz bir yer var mı ?
    hocam bir arkadaşta 2004 exulutive modeli var o araca niyetim var hız sabileyici varmı bu araçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: 43senai

hocam bir arkadaşta 2004 exulutive modeli var o araca niyetim var hız sabileyici varmı bu araçta

Alıntıları Göster
    bence 2007 ve sonrası...
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Kemal abim, sen nerelerdesin yahu
  • quote:

Kemal abim, sen nerelerdesin yahu
    tadilatla uğraşıyordum, evi yeniledim, ortalık toz duman oldu
    pc nin nerede olduğunu bile bilmiyordum
    ama sonuç güzel oldu
    özellikle banyo çok sexsy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 20 Nisan 2014; 12:59:45 >
    2005 makyajli kasadan sonra (bu makyajla hiz sabitleyici, vsa ve 4 fren disk standart oldu) ne gibi donanim degisiklikleri var?

ben ne motorda ne sanzimanda ne de guvenlik ve konfora yonelik donanimlarda bir degisiklik goremedim. koltuk isitma ve katlanir ayna standart olmasa da makyajli kasalarin ust donanim modelinde mevcut. 2007'den sonra cikan kasanin ruzgar direnci daha az oldugundan yakit belki az da olsa fark edebilir, ki yakin bir arkadasimin 2013 model crv'si bizim 2005 ile ayni tuketim degerlerine sahip. (gerci bahsettigim arac cam tavanli ve bu eski kasada olmayan bir opsiyon, bir de hava yastigi sayisindan emin degilim)

tavsiyeniz 2007 ve sonrasi olunca sebebini merak ettim. (tabi 2005-2006 makyajli crv'lerin km ve genel durumlarina bagli olarak 35-45 bin tl araliginda alinabildigini de dusunerek belirtirseniz arac arayan arkadaslar icin aydinlatici olacaktir)
    Hayırlı olsun güle güle kullan abi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayırlı olsun güle güle kullan abi
    Arkadaşlar ben size bir şeyler sormak istiyorum. Ben de 2006 CR-V var.
    Bu bagaj kapısının alt kısmında bir bölme var. Orası ne işe yarıyor. Açılıyor mu, açılıyorsa nereden açılıyor.
    Bu aracın subwoofer i nerede, nasıl ulaşırım.
    Bu araçların gizli bölmesi var diye duymuştum var mı varsa nerede. Cevap verirseniz sevinirim...
  • bizim aracta bagaj kapisinda biri fileli biri acik iki bolme var, bildigim kadariyla herhangi bir kapak vs yok. resim koymaniz mumkun olursa belki onun uzerinden akil yurutebiliriz.

• skmg S kullanıcısına yanıt
    Hocam dış kısmın resim de işaretlediğim yer
     2002 - 2006 CRV Sahipleri Bilgi Paylaşımı
  • 06serhat 0 kullanıcısına yanıt
    orasi plakalik. ozellikle abd modellerinde o kapak cikartilip plakalar ozel bir cerceveyle oraya takiliyor.
    Heeeee gavur icadı yani
    peki hocam subwoofer ve gizli cepler ve gözler le ilgili bilgiye sahipmisiniz?
  • 06serhat 0 kullanıcısına yanıt
    bizim aracta subwoofer yok. eger sizinkinde varsa (donanim farkliligi veya sonradan takilmis olabilir) buyuk ihtimalle on sag koltugun altinda olacaktir.

gizli cep / goz konusunda da pek yardimci olamayacagim. bagajdaki piknik masasinin alti bizim bir cok ivir zivirimizi aliyor. o bolum cogu arabada yoktur. onun disinda bildigim depolama alanlari torpido gozu, yukaridaki gozluk yeri, on goguste teybin hemen altinda ve gene en altta bulunan kapakli gozler. kapilardaki cepler ve bagaj kapisindaki fileli ve acik olmak uzere iki goz. ha bir de bagajin hemen yan tarafinda (sagdaydi sanirim) krikonun bulundugu goz var, oraya da birseyler konulabilir belki.

gene bazi modellerde sofor ve yolcu koltuklarinin altina monte edilebilen cekmece benzeri gozler var ama onlardan bizim aracta yok.
    piknik masasının alt kısmında lpg tankı var oradan bahsediyorsunuz herhalde... yinede yardımınız içn teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06serhat

piknik masasının alt kısmında lpg tankı var oradan bahsediyorsunuz herhalde... yinede yardımınız içn teşekkürler...
    Arkadaşlar merhabalar. Öncelikle hemen hemen herkesin başında ki derttir herhalde oksijen sensörü ağrızası. Bunun la ilgili size tecrübemden yola çıkarak pif noktası belirtecem.
    Arkadaşlar öncelikle benzin ve gaz deponuzun tamamen dolu tutmaktan geçtiğini belirmek isterim ve birde bu yakıtları aldığınız yer tek yer olsun. Deponuzu her 100 km de bir fulleyin yani 50 tl lik gaz alıyorsunuz bittiğinde tekrar 50 tl lik gaz alana kadar depoyu fulleyin 100 km gidin yine fulleyin aynı hesaba gelecektir. Benzin muhakkak yarım depodan fazla olsun ki hem buharlaşıp uçmasın hemde enjektörlere zarar vermesin. Benim bu dediğimi uygularsanız inanın faydasını göreceksiniz ve bu arıza ışığının kendiliğinden söndüğünü göreceksiniz. Bunun o lpg dönüşümünü yapan ustayla fazla ilgisi olmadığını düşünüyorum. [image][/image]

• quote:

Orijinalden alıntı: 06serhat

Arkadaşlar merhabalar. Öncelikle hemen hemen herkesin başında ki derttir herhalde oksijen sensörü ağrızası. Bunun la ilgili size tecrübemden yola çıkarak pif noktası belirtecem.
    Arkadaşlar öncelikle benzin ve gaz deponuzun tamamen dolu tutmaktan geçtiğini belirmek isterim ve birde bu yakıtları aldığınız yer tek yer olsun. Deponuzu her 100 km de bir fulleyin yani 50 tl lik gaz alıyorsunuz bittiğinde tekrar 50 tl lik gaz alana kadar depoyu fulleyin 100 km gidin yine fulleyin aynı hesaba gelecektir. Benzin muhakkak yarım depodan fazla olsun ki hem buharlaşıp uçmasın hemde enjektörlere zarar vermesin. Benim bu dediğimi uygularsanız inanın faydasını göreceksiniz ve bu arıza ışığının kendiliğinden söndüğünü göreceksiniz. Bunun o lpg dönüşümünü yapan ustayla fazla ilgisi olmadığını düşünüyorum. [image][/image]

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 2004 sahibiyim şimdiye kadar çok faydalandım sağolun araç müthiş keyifli ben bu kadar performans ve genişlik beklemiyordum doğrusu :) aranıza hoşgeldim paylaşımlara devam selamlar

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.