Şimdi Ara

2002-2003 Model 3.20i-320d almak mantıklı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
25.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tun4

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

hocam imzan bariz benim eski imzam.(ç)alıntı mı yaptınız acaba ? :)

Bir arkadaşın mesajında görmüştüm.İmza olarak almayı rica etmiştim ama cevap gelmemişti ben de yapıverdim.Çalıntı gibi oldu ama sorun teşkil etmiyordur umarım

yok yok daha güzel olmuş.o arkadaşı da tahmin ediyim @plantamax nickli arkadaş:) benim imzama gülerken mesajına yazmış sizde onun koydugunu zannetmişsiniz.ama benim için sorun yok

o kadar yazmışken konu hakkında fikrimi de belirtiyim bence o modellerde eski bmw alınmaz sırf bmw kullanmak için

• quote:

Orijinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Nasıl ya :S Bi yanlışlık olmasın hocam 2500-4000 TL kasko bedeli mii

kesınlıkle dogru hocam babamla ortak alacaktık arabayı ve ben bmw hastalıgımdan dolayı surkelı 3.20 d de dırettım babam ıse en az 2008 baska bır araba ıstıyordu en sonunda bı tane bulduk anlastık kasko aklımızdan bıle gecmıyordu sorun olacagı zaten bırcok sıgorta sırketı 2004 ten asagı kasko yapmıyor kasko degerlerı dahı cıkmıyor en ucuzu 2500 tl di ve bmw yalan oldu oyle soylıyım sıze:((
  • quote:

Orijinalden alıntı: AR_159

kullanmadan nasıl üstünlük sağlamaz diyosun.lütfen kullanmadan yorum yapmayın.biz 2006 jetta 1.6fsı comfortline'ı verip 2000 model e46 3.20i aldık ve bmw gerçekten çok ayrı bir araba.jettanın e46ya göre en sevdiğim yönü yol tutuşuydu e46'nın sadece yol tutuşunu beğenmiyorum.diğer her yönden e46 jettaya göre çok çok üstün bir araba.jettayı kötülemiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın şu an c sınıfı bir araç almayı düşünsem kesinlikle yine jetta alırdım.konuyu açan arkadaşa kesinlikle 2000-2001 model makyajsız kasa e46yı tavsiye ederim.3.20i alırsanız 6silindir'in tadına doyamassınız biraz fazla yakar ama gerçekten çok zevkli bir arabadır.eğer çok yakan araba istemiyorum derseniz 3.20dizelide tavsiye ederim.arkadaşımda var gerçekten çok az yakıyor.çok zorlamasına rağmen ortalama 7.8litre yakıyor.dediğim gibi sizin yerinizde olsam e46 kasa bmw alırdım ve aldım yakıtı hariç çok memnunum.

Meali: Arkadan itişli araba kullanmayı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

kullanmadan nasıl üstünlük sağlamaz diyosun.lütfen kullanmadan yorum yapmayın.biz 2006 jetta 1.6fsı comfortline'ı verip 2000 model e46 3.20i aldık ve bmw gerçekten çok ayrı bir araba.jettanın e46ya göre en sevdiğim yönü yol tutuşuydu e46'nın sadece yol tutuşunu beğenmiyorum.diğer her yönden e46 jettaya göre çok çok üstün bir araba.jettayı kötülemiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın şu an c sınıfı bir araç almayı düşünsem kesinlikle yine jetta alırdım.konuyu açan arkadaşa kesinlikle 2000-2001 model makyajsız kasa e46yı tavsiye ederim.3.20i alırsanız 6silindir'in tadına doyamassınız biraz fazla yakar ama gerçekten çok zevkli bir arabadır.eğer çok yakan araba istemiyorum derseniz 3.20dizelide tavsiye ederim.arkadaşımda var gerçekten çok az yakıyor.çok zorlamasına rağmen ortalama 7.8litre yakıyor.dediğim gibi sizin yerinizde olsam e46 kasa bmw alırdım ve aldım yakıtı hariç çok memnunum.

Meali: Arkadan itişli araba kullanmayı bilmiyorum.

tam tersi jetta yı iyi kullanamamış jettaya virajda tam performans kullanabilse jettanın e39 ve e60 5 serisinden de üstün bir araç olduğunu farkedecekmiş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

Orijinalden alıntı: Tun4

Ek olarak kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlar varsa şu konularda da yardımcı olmalarını isterim;

Yol tutuşu, konfor, yol sesi gibi şeyleri düşününce nasıldır?2009-2010 c-d sınıfı araçlarla karşılaştırırsak bu şartlarda üstünlük sağlar mı?

sağlamaz dostum sağlar diyende emin ol fanatiktir bmw hayranıdır.....şöyle düşün, 2010 model passat mı? yoksa 2002 bmw mi??? bana bu kıyasta golf 6 deseler bile düşünmez golfü alırım......vw firmasında yalıtım gayet güzel......alman araçları her kasa değiştiğinde bir adım öne gidiyor....ondan dolayı E46 ile güncel alman araçları yalıtım olarak kıyas yapılmaz.....ama diğer firmalarda durum nedir dersen (japon, fransız, kore vb.) kıyas yapılabilinir..... işin yalıtım kısmı bu yönde........yol tutuş konusunda bir yorum yapamam....

jetta nın bula bula üstün özelliği olarak e46 ya göre yol tutuşunu bulmanızı ağzım açık seyrettim doğrusu. ayrıca neden ısrarla makyajsız kasa önermiş olduğunuzuda anlamadım 2002 ve üzerinde 20 hp iyileştirme var üstelik daha tasarruflu olarak. gözümle fark edemedim ama yurtdışı forumlardan okuduğum kadarıylada tesisatta ve alt yapıdada çok sayıda iyileştirme yapılmış rafine bir araç. ayrıca piyasada satılık olan araçlara bakarsanız daha çok makyajsız olan versiyonlar satılık insanlar daha çok elinden çıkarmak istiyor.

• Konu başlığını 2002-2003 yaptım, 2002 de makyaj yediğini öğrenince.

Acaba 3.20i ya da olmadı 3.18i'lerin de kaskosu o kadar tutar mı?
  • 2000 tl den aşağı tutmuyor kaskosu.
  • sanırım 3 serisinin risk oranı fazla oldğuı için böyle çıkıyor kasko bedelleri

ayrıca eski araç olmasınında bi artısı oluyor bu değerde
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykk -- 3 Temmuz 2014; 12:44:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.