Bildirim
2001model w203 kasa c200 k alacağm acil yardm
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yok mu arkadaşlar bilen kullanan ?? -
2004 model c200 komp avantgard sahibiyim aracı 1 aydır kullanıyorum full paket olmakla birlikte lpg ttakılı değil..ben siizin bahsettiğiniz rakamların üstünde bir fiyatla araca sahip oldum aracım 141 binde..araba sağlam çevik hızlı ve konforlu fakat 2001 den ziyade yaşları daha küçük araçlara bakın derim.. biraz daha fazla verip daha temiz ve sorunsuzuna binebilirsiniz -
sonunda cikti biri ya abi cok tesekkur ediyorum.kimse bisey demeyince audi a6 bmw e46 lara yonelmistim ama mercedes icimde ukte kalcak hem iclerinde en sorunsuz saglam olduguna inandigim mercedes.bi kac sey soracagm yardimci olursaniz cok sevinirim.illaki arastirmissinizdir almadan yakit ve bakim parca masraflari ne ortalama ne kadar?kronik sorun var mi ve ben lpg kullancam uyumu nasil sizinkilpg mi?memnunmusunuz aractan ve ben 40 bini bi kurus gecemem butcem bu onada 2001 oluyo en fazla ve km ler 200 binlerde oluyo siz kullaniyorsunuz tavsiye edermisiniz ve km ye cok takilmalimiyim iyice baktirip alsam lutfen bi yardimci olun ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mercedes en iyi e serisi hangisi
- mercedes vaneo kronik sorunları
- mercedes vito 111 cdi kronik sorunları
- c 200 kompressor avantgarde yorum
- pre safe arızası nasıl giderilir
- cla electric
- elektrikli araçlarda ısı pompası ne işe yarar
- mercedes 2025 fiyat listesi
- mercedes-maybach s600 fiyat
- mercedes cla elektrikli 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X