Şimdi Ara

2001 model astrada yol bilgisayarımı olur yoksa ekran bilgisimi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2001 model opel astra otomatik elegance 1.6 16V aracım var. 90.000 km. de iken ben bu aracı almıştım. hala kullanıyorum. benim yol bilgisayarı denilen ekranım çalışmaz oldu. çalışırken dereceyi, tarihi ve çalan radyo kanalını gösteriyordu. (yani yakıt tüketimini, ya da anlık, ortalama yakıt tüketimini gösteren değil).bozulduğu için bir araştırma yaptım. bana dedilerki abicim senin araba elegance bir araba. bu arabadaki ekran bilgisi değil yol bilgisayarı olması lazım dediler. bir anda şaşırdım kaldım. 2001 model opel astra elegance otomatik 1.6 16V aracı olan ve yol ekranı çalışan arkadaşlar lütfen beni aydınlatın. çok teşekkür ederim. saygılar

• bildiğim kadarıyla cd devamı olarak bu eleganceler çıkmış ama ne yazıkki yol bilgisayarı ekranı takmamışlar

bir yerde okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum eğer ekranı yol bilgisayarı ekranı ile değiştirince istediğin gibi o bilgileri okuyabiliyormuşsun

mişli zaman eki kullanıyorumçünkü tam emin değilim

bozulma sebebide genelde yol bilgisayarı ekranına gelen kabloların zamanlar kavlaması imiş yani sökülüp kabloların lehimleri yenilenince düzelme oluyormuş

bence sanayiye bir elektronikçiye gidin

yada servise ama ervis malum cep yakar
  • birde bu var ama elektronik bilginiz ve havya kullanmışlığınız yoksa denemeyin

http://forum.donanimhaber.com/m_25354175/mpage_1/key_//tm.htm#25412026
  • yol bilgisayarının bozulması arkasındakı lehımlerın özelliğini kaybetmesı ımıs...( kaynakwww.opelim.net) + yol bilgisayarı olmayan araclara yol bilgisayarı takmak ıcın epey bır ugrasıyorsunuz sadece ekranı degıstırmekle olmuyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.