Şimdi Ara

2001 MERCEDES CLK MI?? 2006 AUDİ A3 MÜ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lagun1

quote:

Orijinalden alıntı: teksax_dallas

quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

merak etmeyin yöneticilerimiz haddini bildirirler.
    Bunları Yakalamak bizden,gereğini yapmak sizden:)
  • Clk tabiki
  • Adam bir soru sormuş burnundan getirmişsiniz. İster fake ister gerçek size ne. Ne biçim millet olduk arkadaş, hoşgörü 0.

Arkadaş bende senin gibi aynı ikilemde kaldım. Seat ibiza,Ford fiesta dizelden başlayıp, lancerden vs. bir sürü araç arasında gittim geldim. En son bmw 2004 model civarı ve audi arasında kaldım. Daha sonra bmw den de vazgeçtim. Sebebi bu model bmw ler genelde çok yıpranmış oluyor. Altına bu model bir bmw bulan gençler kendisini formula pilotu sanıyor ve arabayı mahvediyor.

Daha sonra aynı senin gibi 2000 model civarı clk ve 2005 model civarı audi 3 arasında kaldım. Ve kararımı clk dan yana verdim.Acele etmeyip 3-5 aylık süreçte denk gelecek temiz bit clk'yı almayı planlıyorum. Denk gelir gelmez kısmet artık.

Genel olarak clk'ların daha düzgün koşullarda kullanılıp saklanıldığına ve bakımlarına biraz daha özen gösterildiği kanısına vardım. Ayrıca mercedes konforu ve performansının güzel örneklerinden birisi. Avantgarde E2 bir clk da a3 de bulamayacağımız bir çok özellik olduğunuda unutmayalım.

Şekil olarak ise a3'ün arkası çok hoşuma gitmiyor, clk yı genel olarak başarılı buluyorum. Hatta sportcoupe clk'lar var modeline göre normal coupe clk'dan biraz daha uyguna bulunabiliyor gibi onların kasası daha çok hoşuma gidiyor. Coupe bir clk ya yaşlı arabası demeninde bana biraz garip geldiğini belirteyim. a3 diyince benim aklıma, taktığı müzik sisteminin basını sona ayarlayıp camı açıp gezen tipler geliyotr. CLK'nın nisbeten daha düzgün bir imajı var gibi sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingofrogues07

Adam bir soru sormuş burnundan getirmişsiniz. İster fake ister gerçek size ne. Ne biçim millet olduk arkadaş, hoşgörü 0.

Arkadaş bende senin gibi aynı ikilemde kaldım. Seat ibiza,Ford fiesta dizelden başlayıp, lancerden vs. bir sürü araç arasında gittim geldim. En son bmw 2004 model civarı ve audi arasında kaldım. Daha sonra bmw den de vazgeçtim. Sebebi bu model bmw ler genelde çok yıpranmış oluyor. Altına bu model bir bmw bulan gençler kendisini formula pilotu sanıyor ve arabayı mahvediyor.

Daha sonra aynı senin gibi 2000 model civarı clk ve 2005 model civarı audi 3 arasında kaldım. Ve kararımı clk dan yana verdim.Acele etmeyip 3-5 aylık süreçte denk gelecek temiz bit clk'yı almayı planlıyorum. Denk gelir gelmez kısmet artık.

Genel olarak clk'ların daha düzgün koşullarda kullanılıp saklanıldığına ve bakımlarına biraz daha özen gösterildiği kanısına vardım. Ayrıca mercedes konforu ve performansının güzel örneklerinden birisi. Avantgarde E2 bir clk da a3 de bulamayacağımız bir çok özellik olduğunuda unutmayalım.

Şekil olarak ise a3'ün arkası çok hoşuma gitmiyor, clk yı genel olarak başarılı buluyorum. Hatta sportcoupe clk'lar var modeline göre normal coupe clk'dan biraz daha uyguna bulunabiliyor gibi onların kasası daha çok hoşuma gidiyor. Coupe bir clk ya yaşlı arabası demeninde bana biraz garip geldiğini belirteyim. a3 diyince benim aklıma, taktığı müzik sisteminin basını sona ayarlayıp camı açıp gezen tipler geliyotr. CLK'nın nisbeten daha düzgün bir imajı var gibi sanki.

kesınlıkle katılıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alp2er
    quote:

Orijinalden alıntı: kingofrogues07

kusura kalmayın da biz burada insanlara emek ediyor,vakit harcıyoruz.
    Buraya liselilerin,bebenin şebenin gelip de milletle dalga geçer gibi konu açmasına,ondan sonra da foyası meydana çıkınca insanları fukara,züğürdün çenesi vs. gibi ithamlarla aşağılamasına seyirci kalacak değiliz.
    Bunlar burada polis bize sorun çıkarmıyor,babam zengin,herkes bizi tanır gibi laflarla sözüm ona ağalık taslıyorlar millete.
    Herkes haddini bilmeli,kimse kimseden üstün değil burda.
  • shadow.... fake olup olmaması ayrı bır durum ki fake ise kesınlıkle hos degıl zaten. ama bence cokta anormal bir soru degıl clk a3 kıyaslaması... herkes araba sürmeyi ögrenebilir ama herkes söför olamaz. iyibir söför nasıl kendisi yolda ralli yapar gibi sürüp baskalarının hayatını tehlıkeye atmıyorsa, sokakta baska arabaların dönemeyecegı sekılde köşe başına yada trafık ısıklarının ortasına arabasını park etmıyorsa,kendisi ferrari sürerken yanından anadol yada serçe ile birisi gectıgınde de dalga gecıp kucuk gormeyecek kişidir bence...
  • CLK
  • bu konuyu fazla uzatmaya gerek yok
    clk nın a3 den üstün bir araba olduğu herkes biliyor
    mantıklı düşünürsen ve maliyeti düşük ikinci elide sağlam olsun diyorsan tabiki a3
    masraf ve ikinci elde zarar etmem önemli değil diyorsan hiç düşünme git clk al
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.