Şimdi Ara

2001 MERCEDES CLK MI?? 2006 AUDİ A3 MÜ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The1963

Kesinlikle CLK. Özellikle Cabrio :)

cabrio ile hiç işin olmasın..softop ile uğraşılmaz..bakımı ıvırı zıvırı..yağmurda fln filan süremezsin karda kışda..ama hardtop cabrio ise non-stop
  • e2 pakette elektrikli hafızalı yolcu koltuğu olur bir avantaj senin için
    ben bütçeyi biraz yükseltip 2004 clklara bakardım
    a3 ile kıyaslama yapıcaksan sadece görüntü itibariyle kıyaslanabilir kesinlikle clk kaleminde bir araba değil gerek konfor gerek yol tutuşu
  • clk
  • ikisi arasından öğrenci adama audi a3 derim çünkü clk acayip çok yakıt tüketen bir araçtır.

• quote:

Orijinalden alıntı: teksax_dallas

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-bilgin-den-2006-jaguar-x-type-2-0-dizel-101434806/detay
    Bu araç alınırmı sizce

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2009-model-mitsubishi-lancer-100216354/detay
    Yada şöyle bişey

buyruuun,merso audi bitti Jaguar başladı.
    Yetmedi mitsubishiye bindi.
    Şahin nerde şahin

• Hocam ben 2001 modelden eski mercedese bindim inanın o kadar başkaki mercedes farkı insan hemen anlıyor binmeyen anlamaz 15-20 senelik araçın keyfini 2011 model golf hightline golf vermedi mercedes yağ gibi gidiyor hemde otomatik vites ama performansı çok iyiydi golf manuel olmasına rağmen yanına bile yaklaşmıyordu.

mercedes gerçekten başka birşey ben burda golfü veya diğer araçları asla kötüleyemem ama mercedes başka diğer araçlar başka sınıfta hele siz 2001 diyorsanız düşünmeden alın auydi a3 yanında basit kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-bilgin-den-2006-jaguar-x-type-2-0-dizel-101434806/detay
    Bu araç alınırmı sizce

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2009-model-mitsubishi-lancer-100216354/detay
    Yada şöyle bişey

buyruuun,merso audi bitti Jaguar başladı.
    Yetmedi mitsubishiye bindi.
    Şahin nerde şahin

Adam gibi yorum yapıyosan yap birader adamın asabını bozma

• quote:

vay kızıyorda canım benim ya
    Al sana clk verelim hem de cabrio versiyonu :
     2001 MERCEDES CLK MI?? 2006 AUDİ A3 MÜ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 7 Ekim 2012; 14:41:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

vay kızıyorda canım benim ya
    Al sana clk verelim hem de cabrio versiyonu :

Züğürdün çenesi işte

• quote:

Züğürdün çenesi işte

shadowun oyuncak alacak kadar parası yok belki sana baban alır ama bak bu oyuncaklardan
    olmadı kumsala gidersiniz daha mevsimi geçmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: ugofarell
    quote:

haklısın hoca çok film seyretmiş bu kumsala götürmeli bunu hem ehliyetsiz de alıyorlar
  • Gerçekten çok komiksiniz stand up falan yapmayı düşündünüz mü ? Radarda X-type olan arkadaş
  • quote:

Gerçekten çok komiksiniz stand up falan yapmayı düşündünüz mü ? Radarda X-type olan arkadaş

yapmamıza gerek kalmıyor çok şükür senin gibi tipler gelip böyle fake konu açtıkça bize de malzeme çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Hocam ben 2001 modelden eski mercedese bindim inanın o kadar başkaki mercedes farkı insan hemen anlıyor binmeyen anlamaz 15-20 senelik araçın keyfini 2011 model golf hightline golf vermedi mercedes yağ gibi gidiyor hemde otomatik vites ama performansı çok iyiydi golf manuel olmasına rağmen yanına bile yaklaşmıyordu.

mercedes gerçekten başka birşey ben burda golfü veya diğer araçları asla kötüleyemem ama mercedes başka diğer araçlar başka sınıfta hele siz 2001 diyorsanız düşünmeden alın auydi a3 yanında basit kalır

bu olayda bir tek mercedes-benz'e ait olan bir özelliktir..70 model mercedes'ede bin aynı konsol konfor rahatlık 2000 modelede bin aynı..yani en azından hemen hemen..ama bunu bi bmw yada audi için söyleyemeyeceğim..fakat son dönemlerde bmw nin üstünlüğü tartışlmaz..yüksek tork yüksek hp 4wd xdrive sistemleri bmw'i yer yer 1 adım önde yapıyor

• Mercedes CLK tabiki. 20 yıllık bir Mercedes bile temiz olduktan sonra prestijdir.
  • quote:

2001 CLK 200 komp. Avantgarde
    2006 a3 1.6 ikiside siyah renk
    İkisinden birini düşünüyorum üniversite öğrencisiyim.Hangisi yaşıma daha iyi gider ? Dikkat çeksin biraz piyasa yapıyımistiyorum sizce hangisi iyi gider ?

şahin iyi gider bu mantığa.

edit: kırmızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 7 Ekim 2012; 16:31:51 >
  • CLK'nın yanında, 2006 model A3 eşşek bile olamaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

quote:

2001 CLK 200 komp. Avantgarde
    2006 a3 1.6 ikiside siyah renk
    İkisinden birini düşünüyorum üniversite öğrencisiyim.Hangisi yaşıma daha iyi gider ? Dikkat çeksin biraz piyasa yapıyımistiyorum sizce hangisi iyi gider ?

şahin iyi gider bu mantığa.

edit: kırmızı.

La aq ne çok gereksiz insan var burda ya millet kafayı yemiş anasını satıyım

BAN bekliyoruz.

• clk derim audi 1.6 motoru çok kötü tavsiye etmiyorum ben. clk çok yakar ama iyi gider, tipi iç tasarımı vs. her şeyi çok daha iyidir audiden, hele a3 ten kat kat daha iyi bir araba, imkanın varsa test et anlarsın zaten :)
    ha birde bütçeyi biraz zorlayabilirsen 50 civarına yeni kasaları var, çok daha güzel gerçi kullanmadım yenisini ama eskisinden daha iyidir diye tahmin ediyorum, görünüş olarak çok daha güzel zaten :) ben de düşünüyorum clk alınca haber verirsen sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 7 Ekim 2012; 16:51:06 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.