Şimdi Ara

2001 bora (jetta) akl motor sorunu kerkinme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba akl motor boram var almaz olaydım aracı almadan bir kaç gün önce triger degişti ve sorunlar başladı araçta seyir halinde iken yani viteste iken gazdan ayağımı çektiğimde kerkinme vuruntu tarzında motor kucaga gelecekmi gibi birşeyler oluyor benzinde ve lpg de de aynı sorunlar devam ediyor
    motor kulagı dediler saglam
    buji dediler saglam
    maf sensörü dediler saglam
    buji kaplosu dediler saglam
    kelebek dediler temizlendi takıldı saglam
    bobin dediler saglam
    kısacası ateşlmede vitesde gaz yeyişinde sorun yok bas çek yapınca vuruntu yaptıgı için gaz yemede biraz fark var aks kafalarında sorun var ama bu kadar vuruntu yaparmı arkadaşlar
    2. viteste çektigimde kacırt die bir ses yapıyor ara sıra ama en önemli sorunum bu vuruntu lütfen bilen yada aynı sorunla karşılaşan varsa yardımcı olunuz

• vwturk.forum'a üye olunuz..orada ilgili bilgili arkadaşlar oldukça mevcut...
  • aynı sorunu bende yaşıyorum
  • Anlattiklariniza gore araciniz su anda surat'de yapmiyor, ilk kalkista mobilyet gibi yol aldikca hizlaniyor gibi ise triger kayisi bir dis geri takilmis .
    distributor kayisi = bu noktalar yanlis yerlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulvi51 -- 10 Aralık 2011; 1:16:02 >
  • hocam ben biraz anlatayımda aslında benım aractaki arıza biraz farklı gibi birinci vitesde çok daha fazla yapıypr normal vitesde giderken ayağımı gazdan çekmeye başladığımda sona doğru yani rölantiye yakın aşırı vuruntu yapıyor,sanki şanzıman dışarıya fırlayacak gibi,
    şanzıman kapağı değişti olmadı,takozlar değişti olmadı,motor kulakları temizlendi,aksları değişti,debriyaj baskı balata değişti,gaz kelebegın adaptasyonu yapıldı fakat yine tam olarak çözülmedi fakat baya azaldı ama yine ana arıza devam ediyor bir baktırmadıgım beyin kaldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.