Şimdi Ara

2001-2006 civic kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neredeyse arabayı ilk aldığımdan beri bir sorun var.Ben aslında bu sorunu sorun olarak görmüyorum.Araç bazen geri vites atıp debriyajı çekmeye başladığımda acayip bir ses çıkarıyor.Hani debriyaja basmadan vitesi boşa alırsınız ya öyle bir ses.1.vitese atıp bir kaç cm ileri gitmeyle geri vitese takınca sorun çözülüyor.Geçenler de başka birinin civicine bindim böyle bir sorun olmadığını söyledi.Nadiren bu sorun başıma gelebiliyor.20 kere de 1.Acaba sorun nedir.Araç 40.000km'de şu ana kadar bakımlarda çıksaydı çıkardı diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1270393 -- 14 Aralık 2011; 19:13:32 >

• Dişliler tam yerine gelmiyordur.. o yüzden bu oluyor her defasında olmaz arada bir olur arabayı biraz ileri salsan sonra taksan yine sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum sorun sayılmaz yani kısaca??
  • Her defasında olmasada arada bir yapıyor.Sorun olarak görmüyorum ama, her seferinde 1.vitese alıp debriyajdan biraz kaldırmam gerekiyor.Bunun bir çözümü yok mudur acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ford focus modelleri 2010-2011
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.