Şimdi Ara

2001-2003 arası a3 hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben bu aralar bir araba almak istiyorum 2001-2003 a3 hoşuma gidiyor.
    Açıkçası 2004 bir a3 alacaktım ama 32.500 ytl idi ve lpg yoktu, 2001 aynı kilometredeki araçlar 21-25 arası gidiyor.
    Bu kasa a3 hakkındaki görüşleriniz nedir, yeni kasasına göre ne farklılıkları vardır.
    Birde servisi beni üzer mi, parçaları ve bakımı çok mu pahalıdır.
    Ankara dan satan varsa görüşelim ayrıca ;)
    Teşekkürler

• Araca lpg taktıracakisen aracın bu yakıt türüne gösereceği fusion çok önemlidir eğer hasar yaratırsa orijnal yedek parçalar pahalıdır, yalnız golf 4 platformunu bu araçların yan sanayi parçlarında ekonomik fiyata blabilirsin.
  • a3 golfe göre daha masrafli bi arac golf 4 weya golf5 tercihi daha ii olur
  • güzel bir araba bulmuştum ama hacizli çıktı (a3)
    bilemiyorum ya çok kararsızım, birde stilolara bakıyorum bu aralar, kasası güzel arabanın
  • Enigma selam,
    Stilo dedin ya yıkıldım, kel alaka?... DOD a bak enterasn a3'ler var
    örnek :
    1- http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=231944
    2- http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=100850 Fiyat fena değil gibi!!
    3-http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=232259

Yukarıdaki 3 örnek e alternatif olarak golf5 alabilirsin veya seat leon, ama audi kalitesinden uzaklar diğer yandan stilo dan vazgeç artık tunning malzemesi olmuş...

• Not:
    A3 Golf'e nazaran daha masraflı değildir, Audi servislerde işçilik pahalıdır keza aynı şekilde vw tescili yetkili servis de pahalıdır. Şunu demek istedim orijinal audi yedek parça vw den pahalıdır yalnız motor ile yedek parça vw non yetkili servislerde rahatlıkla bulabilrisn.
  • Isblack:
    Stiloyu fiat dışında bir marka üretse önyargılı olmazdın bence.
    Stilonun donanımını ve teknik özelliklerini biliyormusun acaba?
    Kötümsenecek bir araç değil çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 corolla 1.4 terra hakkında
    9 yıl önce açıldı
    2005-2006 bmw x5 . 3.0 d hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Stilo'nun ne kadar değerli bir arç olduğunu biliyorum, yeri ve imajı çok farklı. Fakat konuyu şu şekilde algıladım, arkadaşımız premium sınıfında 2,el bir araç almak istiyor dan yola çıktım. 2.elde fayda maliyet analizi yaparak kendisine seat veya golf u önerdim. Stilo ise başka bir platformun aracı olarak tartışabilirz. Zira AUDI topic'indeyiz... Yinede ; Daha önceden bu forumda yeni laguna 2dci motorunun yeni a4 2tdi den daha üstün olduğunu da idda ettim, yalnız renault un audinin klasına yaklaşması hala mümkün olmadığı söylemiştim.
    Sonuç olarak karar arkadaşın: premium da a3 sekonderde golf,seat, stilo*, megan 3kapı* vs...
    * dediğim gibi fiyat fayda avantıjına göre bu modelleri yatırım yapmadan önce düşünmek gerekir diye düşünüyorum.
    Not: 2.ci arabam fiat tempra 2.0ie'dir (Kanada ihr modelidir, orijinalinde iklimlendirme, arkada havalandırma, dış hava sıcaklığına göre otomatik koltuk ısıtma, vs gibi benim 2008 bulduğum ve bulamadığı konfor özelikleri) 160binde garajımda bekliyor dolayısıyla FİAT'ın ne olduğunu çok iyi bilirim...

• arkadaş dediğin benim farkındasındır umarım
    bu arada askerden dönene kadar arabayı yenilemekten vaz geçtim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.