Şimdi Ara

2000TL'ye kadar aradığım kriterlerde telefon önerileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 yıldır kullandığım GM discovery telefonumu değiştirme kararı aldım.

-Oyuna fazla düşkün birisi değilim ama oynayacağım zamanda asla kasmasını istemem.
    -6-7 uygulama aynı anda açıkken bile yavaşlamasın istiyorum.
    -Çok fazla müzik film video indirip izlerim bu yüzden kapasitesi 32 GB üstü olmalı.
    -Telefonu elimden pek düşürmem bu yüzden bataryası iyi olmalı..

Geçen hafta Asus zenfone 2 32 GB aldım. Fakat telefonu aldıktan 2 gün sonra bozuldu. Geri götürdüm aynı rengi yani altın sarısı renginden bulamamışlar. Paramı geri aldım bende.

Huawei Mate 8 ve Meizu PRO 5 Antutu programına göre dünyadaki en iyi telefonlar..
    Bunları Türkiye'de bulabilirmiyiz ? Bulabilirsek fiyatları ve telefonlar hakkında neler düşünüyorsunuz?

Maksimum 2.000TL'ye kadar bu tarz telefon önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gebermezadam G kullanıcısına yanıt
    s6 alın
  • Note 4 ya da s6
  • gebermezadam G kullanıcısına yanıt
    Note 4 ile hepsini yaparsın dediklerini ama 2 sene sonra kasmalar başlar ama korkulucak kasmalar degil ģüc tasaruf midu açıkken moďern combat oynarsan kasar ama is yaparken kasmaz he full performans modunda yani herşey aćıkken bote 5 ile ayni duzeyde şeyleri yapabikirsin z5c ile de yapabilirsin hemde dahada hızlı ve daha uzun süre ama ekranın 4.6 ideal hattağa iyi ama ama 5.7 inc le bir deģil pil omaraz z5c dah iyi kameradada oyundada coklu performas daha iyi

Meizu ab tutu telefonu evet ćünkü onun icin yaratıliyo o işlemcide o ekran o yemiz arayüz artı eksta puan ići. Yazilimlar kullanrak 1. Oluyo meizu da sanırim aynı şekilde ama kötü telefonlar deģiller ikisinde ben samsung almani oneriyorum şiddetle tavsiye ediyorum ama z5c iye daha rahat ediceģini de biliyorum ikisinden birini seç sjlina takilan bişi olursa sor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • z5 alın ne bataryadan nede samsung gıbı abuk sabuk kasmalaradan yada muzdarıp olmayın derım karar sızın elbette
  • Z5 bulasmayin sorunlu ısınan islemci ve soluk ekran sesi zor duyulabilen vede optik imaj sabitleyici olmayan telefona 2000tl verilmez o fiyata s6 gider veya ustune biraz daha koyun note 5 alin

• Z5 siyah aldım 5 gün oldu muhteşem cihaz kesinlikle öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon alıcam 2000tl bütçe var
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Z5

• xperia z5
  • Bir sürü telefon tavsiyesi var herkese çok teşekkürler.
    Peki İphone 6sPlus 64GB'yta 3.600 civarı para verilir mi? Almışken 2-3 sene sorunsuz idare edecek ve biraz gösteriş mekaklısı olduğum için gösterişli bir telefon almayı da düşünüyorum..
    Fakat 1 ay sonra çünkü parayı tamamlamam gerekiyor. Zaman geçtikçe gösterişi de azalıyor. Çok kararsız kaldım.

Z5, S6 , Note4 veya İphone 6s plus alacağım.. Ama hangisi şu an kafam karıştı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.