Şimdi Ara

2000TL Sistem Kontrol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, DonanımHaber üyeleri tarafından toplanan bu sistemi çok kısa bir süre içerisinde alacağım. Görüşleriniz nelerdir? Açıkçası pek değişiklik yapmak istemiyorum sistemde.

2000TL Sistem Kontrol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Distingue -- 30 Temmuz 2015; 11:46:32 >

• Link bozuk
  • dede link kırık yeni link at bakak
  • Link kırık değil fakat Imgur'un servislerinde sorun varmış şuan. Farklı bir siteye upload ettim.

2000TL Sistem Kontrol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Distingue -- 30 Temmuz 2015; 11:45:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Distingue

Link kırık değil fakat Imgur'un servislerinde sorun varmış şuan. Farklı bir siteye upload ettim.

2000TL Sistem Kontrol

Güzel sistem ama hdd yok
  • hacı daha ne istion on numara sistem alınca oyun fotoğraflarını atarsın merak ettim şimdi
  • @TombalacıMemeT
    HDD ve DVD Writer'ım olduğu için dahil etmedim.

@azrailkere
    Sinerji'den topladım açıkçası internet üzerinden alacağım için ödeme konusunda güvenilir mi tereddüt olmadığını söyleyememem. Alınca fotoğraflar gelecek GTA V'den.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000TL Sistem tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Bu Sistem alınır mı (REVİZE)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence'de On Numara Sistem Şimdiden Hayırlı Olsun Kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DieAnotherDay_

Bence'de On Numara Sistem Şimdiden Hayırlı Olsun Kardeşim

Eyvallah hocam, teşekkür ettim. Ne de olsa DonanımHaber'den toplanan sistem yani, tabi iyi olacak.
  • Şuan webe ozel z97-p var. Butcen yetiyorsa onu öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuhsuzPinokyo

Şuan webe ozel z97-p var. Butcen yetiyorsa onu öneririm.

Açıkçası düşünmüyorum şuan için.
  • Merhabalar, biraz geç de olsa kasa elime ulaştı. Sadece kasada değişiklik yaptım, diğer parçalar aynı. Kasada değişiklik yapmamın sebebi de firmada Zalman Z3 Plus şuanda olmaması. Fiyat soracak arkadaşlar için yazayım. Kasayı toplam 1950 TL'ye aldım. Şimdi ufaktan ufaktan montajı yapacağım. Özellikle bu kasayı toplamamda yardımcı olan LEON-X hocama teşekkürlerimi sunuyorum, önerilerini tereddüt etmeden kabul edebileceğinizi düşünüyorum.

2000TL Sistem Kontrol

• Deneyimlerini bizimle paylaşırsan coook sevinirim. Çünkü bende neredeyse ayni sistemi alicam 2 hafta içinde . Su şekildebeninkide
     2000TL Sistem Kontrol 2000TL Sistem Kontrol

• Hayırlı olsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyleqend35 -- 6 Ağustos 2015; 22:52:16 >
  • Teşekkürler, ilk oyun denememi GTA V ile yapacağım bu kasada. Şuan ofiste kullandığım kasada da mesela Intel Core i5 4460, 4 GB Ram var ve de gayet iyi fakat oyun oynamadan performans ölçmek biraz zor gibi.
  • Distingue kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle . En kısa zamanda bekliyorum

• Güzel sistem hayirli olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno Jojuk

Güzel sistem hayirli olsun

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.