Şimdi Ara

2000lerin Başlarından Efsane Bir Forum Tartışması...[+18]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
5
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000lerin başları.yer bir gurbetçi forumu sanırım. internet yeni yaygınlaşıyor. klavye delikanlılığı gibi kavramlar henüz çıkmamış. birisi bir konu açmış sezen aksu hakkındaki düşünceleriniz diye. ilk başta normal gibi ama 2. yorumda film kopuyor ve sayfalar dolusu küfür var. ama küfürlerde inanılmaz bir incelik de yok değil okutuyor kendini çok ilgi çekici geldi bana bu dökümanın üzerine sayfalarca tezler yazılabilir psikolog/sosyolog/psikiyatrlar için bulunmaz bir nimet adeta. işi olmayan baksın derim

https://sites.google.com/site/poturgilinpotur2/sezenaksu.html?attredirects=0

adminlere not: konunun kurallara aykırı bir tarafı yoktur. olduğunu düşünen varsa konuyu şikayet etmeden önce bana bildirirse sevinirim nedeniyle birlikte.

herşey bu şekilde başlıyor
    quote:

Forum Konusu : SEZEN AKSU

Ağustos 24, 2000'den Kasım 14, 2000'e kadar sürmüş...

Turkish Music Discussion Board: Sanatcilar Icin Yazilar - Turkish Singers Corner: SEZEN AKSU

By Jst4u2c on Thursday, August 24, 2000 - 12:27 am:

Sezen Aksunun hakkinda dusunceleriniz?

By BERK on Friday, August 25, 2000 - 01:29 pm:

Bence tek kelimeyle müthiş ve eşsiz bir sanatçı! Duygularını bu denli güzel bir biçimde söze ve müziğe dökebilen çok çok ender sanatçılardan.Özellikle eski şarkılarına bayılıyorum.Ayrı yeten çok cana yakın ve sıcak bir insan.Onu her zaman çok seviyorum! BerkBy Mahmut on

Sunday, August 27, 2000 - 04:01 am:

Haklisin Berk cok haklisin Sezen hakkindaki yorumlarinda sana katiliyorum. Unuttugun tek sey onun cok tatli bir ... oldugu. Ama bu kadina da ...luk yakisiyor dogrusu. ... lafini kötü anlamda almayin lütfen. Kadinlarin cogunun iclerinde gizli veya acik bir ... ruhu vardir. Ama ondaki ...luk muhtesem ve ben onu bu ... haliyle cok seviyorum. Sezencigim seni binlerce kere öpmek arzusuyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezequiel1 -- 3 Ocak 2013; 1:30:12 >

• bu ne lan böyle? biri mesut çevik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mağara dicem görmeyenler vardır o yüzden susuyorum
  • bunu bilmeyen liselidir. tam liseli.avi
  • bakayım bi
  • incinin temelleri atılmış
  • Selam arkadaslar ben Aray

cok guzel kufretmissiniz. Ben mazosizt bi kizim. Eger sakincasi yoksa bunlari sizlerin agzindan dinlemek isterim. Bana kufretmeniz beni en cok mutlu edicek sey olucaktir. Once arkadas olmaliyiz tabi. Hulusi beyi ozellikle cok tanimak isterdim. Bana yazin beni arayin cok sevinirim. Telefonum 0532 2762205

hahahahahaha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klack

Selam arkadaslar ben Aray

cok guzel kufretmissiniz. Ben mazosizt bi kizim. Eger sakincasi yoksa bunlari sizlerin agzindan dinlemek isterim. Bana kufretmeniz beni en cok mutlu edicek sey olucaktir. Once arkadas olmaliyiz tabi. Hulusi beyi ozellikle cok tanimak isterdim. Bana yazin beni arayin cok sevinirim. Telefonum 0532 2762205

hahahahahaha

hocam daha neler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

bunu bilmeyen liselidir. tam liseli.avi

bilmiyorum ve senden büyüğüm. hadi git şimdi
  • Mahmutla hulusi ortalığı ne etmiş öyle :D
  • quote:

By FILIZ on Thursday, August 31, 2000 - 02:17 pm: Hulusi ve Mahmut bey/bayan - Ben Amerikada dogan 15 yasinda bir gencim. Bu siteye Turkcemi ilerletmeye giriyorum. Dogrusu hic duymadigim sozler yazmissiniz ve ne yazdiginizi cozebilmek icin lugattan veya annemden/babamdan soruyorum. Heralde bana boyle zengin kufurler ogrettiginiz icin borclu sayilirim.

Tesekkurler!!!

Efsanedir.Bir yorum nerelere getiriyor konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReservoirDogs

quote:

By FILIZ on Thursday, August 31, 2000 - 02:17 pm: Hulusi ve Mahmut bey/bayan - Ben Amerikada dogan 15 yasinda bir gencim. Bu siteye Turkcemi ilerletmeye giriyorum. Dogrusu hic duymadigim sozler yazmissiniz ve ne yazdiginizi cozebilmek icin lugattan veya annemden/babamdan soruyorum. Heralde bana boyle zengin kufurler ogrettiginiz icin borclu sayilirim.

Tesekkurler!!!

Efsanedir.Bir yorum nerelere getiriyor konuyu.

quote:

By Mahmut on Wednesday, September 6, 2000 - 06:59 pm:

Sayin Filiz Hanim

nazik uyariniz icin size tesekkür ederim. dediginiz gibi o salak yaratigi hic adam yerine koymamak gerekirdi. Ancak dikkat ettinizse benim Sezen Aksu ile ilgili yazmis oldugum bir yoruma müdahale etti ve ise Annemi karistirip ona hakaret etti. O yüzden o namussuz yaratik agzini kapatana kadar istemeyerek de olsa onun agzini kapatacagim ve layik oldugu sifatlarini siralayacagim taa ki o pis agzini kapatana kadar. Inanin ben de bu ifadeleri isteyerek ve hoslanarak kullanmiyorum, ama o bunlari hakketti.

Yoksa gündelik is ve aile hayatimizda bu laflarin hicbirini benden veya cevremden duyamazsiniz.

Istemeyerek de olsa sizi hayal kirikligina ugrattigim icin sizden özür dilerim. Ancak bu cok istisnai bir durum. Adina Hulusi denen bir pislik yüzünden gözlerinizi ve kulaklarinizi istemeyerek kirlettigimiz icin sizden tekrar özür dilerim. Aslinda cok seviyeli ve edepli birisi olarak bu münferit olayin sizde iz birakmamasini özellikle rica ederim.

Saygilarimla

• quote:

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

quote:

peki abi
  • Tüm yorumları okudum ve sen haksızsın mahmut, ve sana laflar hazirladim
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:42:50 >
  • O laflar boy boy

seni ... kadir kovboy.

bu ne abi
  • Sayfanı yarısına geldim bütün konuşmalar birbirine girdi kim kime küfür ediyor belli değil lan
  • küfür etmeyi sevenler, karısından ottan b.ktan sebepten ayrılmış olanlar, levent kırca hayranları, oya başar düşmanları, amerikalı bakireler,diğerlerinden üstün olduğunu düşünenler, sezen fantazisi olanlar ve herkes dinlesin: internette saatlerinizi harcamayın. ister karınızdan ayrıldığınız için ister sevişecek bir erkek bulamadığınızdan ya da neden olursa olsun bunalımdaysanız işte önerim: mağaracılık sporuyla uğraşın. Gerçekten stres falan kalmıyor insanda. Ayrıca oldukça ucuz da bir spor. Türkiye'de yapan birkaç üniversite kulübü var. Hemen temasa geçin. Bana bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Öptüm.

Geleneksel DH 1. Mağaracılık Sporunu Başlatıyorum.

• Bunlar anşalmış herhalde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.