Şimdi Ara

20000 TL ÇAMAŞIR MAKİNASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kayseri hocam konudaki altusuda profiloyuda satıcılara sordum hiçbiri gönderim yapmadığını belirtti bende Grundig aldım. Şehrimde aynı profilo 30 bin Altus ise 26 bindi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bende pek anlamıyorum, şu an araştırdığım bir konuda değil hocam sizide yanıltmak istemem ama evdeki makineler miadını doldurunca samaung almayı düşünüyorum ben. Eve geçen yıl Samsung buzdolabı aldım servis konusunda gayet iyiler. Ben markaların satış sonrası tutumlarını çok dikkate alıyorum o yüzden bu bakış açısındayım. Siz yinede araştırmanızı yapın. Edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaKaN_YiGiT -- 9 Mart 2026; 22:9:10 >

hayırlı olsun hocam gelince yorumunuzu bekliyoruz sesi soluğu nasıl filan

Hocam uzun bir aradan sonra merhaba. Cihazı Hepsiburada üzerinden 9 taksit ile aldım. Teslimatı Arçelik yetkili servisi yaptı kurulumunuda yaptılar bir gün önceden telefon açtılar ek garanti istermisiniz diye 5800 TL 3 ay taksitle 4 yıllık ek garanti yaptırdım sesi soluğu yıkaması gayet iyi annemle konuştum memnun olduğunu belirtti. Sadece durulama suyunda çok fazla su akıtıyormuş galiba bağlantısımı tam yapılmadı bilmiyorum. Ben ürünü aldıktan sonra 20 bin bandına düştü tek canımızı sıkan nokta bu oldu.

teşekkürler hocam bende dün sipariş verdim artık nasibimize ne çıkarsa

n11 üzerinden Grundig GWM 101414 A 1400 Devir 10 KG bu makineyi aldık 6 taksit 18550 tl ye

daha teslim almadık

• 13 yıllık bosch 8 avantajixx çamaşır makinesinin rulmanları arızalandı. Özel servis 8 bin e anlaştık. Çünkü press kazan. Muhtemelen üzerine 3 5 daha koy yenisini al diyenler olacak. Tamiri olunca 4 5 sene daha gider ama yeni nesil alacağınız makinelerin maksimum ömrü 5 6 sene.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.