Şimdi Ara

20000 mp3var nasıl list yaparım ? örnek resim ekte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

asıl amac bende albümleri karışık sarkıları yani herşeyi 20000 adet bu sekilde bir list e dokmek.tek tek elle yazdıklarını sanmıyorum bunu nasıl yapabilirim otomatik?

yani klasörde olanları listelesin

• en basit şekli:
    cmd ile dos'a geç
    listelenecek klasöre cd komutu ile geç
    dir /b /on >liste.txt
    ile liste.txt'ye klasördeki dosya ve klasörlerin listesini verirsiniz
  • kardes o guzel ellerini öpeyim :) şimdi dosa dustum ama yapamadım cok az ayrıntı yaparmısın

klasörüm d de. adı türkçe pop içersinde 500 klasör içinde yine klasör ler ve mp3 ler var yani yine de olur mu komple list ?

olmassa tek tek de yaparım örnek türkçe pop içinde 1000 sarkı olsun böle anlatsanda olur Allah razı olsun cuma günü duamı aldın arkadasım is yapcamda 3 aydır bunun pesindeyim sadece bana sarkı isimleri lazım :( daha dorusu mp3 lerde ne yazıyorsa o
  • COK URASTIM YAPAMADIM LİST YAPTIM AMA D YE YAPTIM SADECE :) OYSA D'DE REPERTUAR SONRA SARKILAR SONRA MP3 BURAYA GİTMELİYİM AMA GİTMİYOR NAPSAM HATA VERİYOR NASIL YAPCAM
  • dos ile uğraşmak bilmiyorsanız biraz zor
    sizhttp://spreadsheetpage.com/downloads/xl/mp3filelister.xls dosyasını indirip açın, start'ı tıklayın, listelenecek klasörü seçin, liste excelde oluşacak
  • hocam mesaj için teşekkürler

start dedim öle kalıyor bi kıpırtı yok ?

defalarca kurdum sildim olmadı acaba win 7 64 bit kulanıyorum ondan olabilir mi ?

klasör ustune surukledim bu sefer şifrelenmiş olabilir dedi hangi dosya denediysem...

bi turlu beceremdim
  • makro içerdiği için makrolara izin vermeniz gerekir.
    eğer ofis 2010 kullanıyorsanız resme bakınız.

2003 kullanıyorsanız
    menüde araçlar/makro/güvenlik/orta yada düşük seçin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bende office yoktu office exel wiever diye bişe vardı belkide bundan olmuyor du.

hemen officeyi kuruyorum ve guveliği dusuk ayarlayıp işlemimi yapıcam Allah'ın izniyle sizin sayenizde çok önemliydi gerçekten.

hocam bu list önemli birde bu listi .txt ye de çevirebilcekmiyim acaba exel den sonra?

exel lazım ama daha önemlisi ben .txt olursa sarkıları kopyalayıp sitemde yayımlıcamda.eklenti olarak değil yani isimlerini.mesela a sanatcının tum sarklıranı txt den nasıl alırsız hani kopyala yapıstır basit sekliyle.
  • excel omazsa olmaz viewer yetmez
    excele listeyi aldıktan sonra txt almak neki takla bile attırırsınız.
  • :) hocam oldu ya çok saol Allah tuttuğunu altın etsin ayrıca takla bile attırdım deidğiniz gibi herşeykilde txt yi alıyorum kopyalıyorum vs.. üslubunuz harika ehe :)

şimdi txt tamam.

*hocam xls olarak genel repertuar yapıcam tek dosya olucak fakat asagıdaki resimde baslıkalrı nasıl türkce yaparım ? size gibi yerleri

*birde path bölümünü yok etmek istiyorum yani müşterilere gideceği için sadece sarkıyı gorsunler istiyorum diğer ayrıntılar guzelde path ı hiç sevmedim :(

http://e1203.hizliresim.com/v/3/36bp9.png
  • ah cok gerizekalıyım pardon manuel oluyormus..artık hersey o kadar zor geliyor ki site yapmak kod lar falan beynimi ucurduda...bunlarıda kod falan gerekir sandım

birtek sarkı sonlarındaki .mp3 leri kaldıramadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtualdjcubase -- 3 Mart 2012; 16:05:04 >
  • excelde CTRL+H ye bas
    resimdeki gibi ayarla
    tümünü değiştir tıkla
    ya da Değiştir'i tıklayarak tek tek değiştir.

excelde çok yenisiniz galiba
    path'ı yok etmek için PATH'ın olduğu sütunun en üstünde A yazar. A 'nın üzerinde sağ tıkla / Sil tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcan -- 3 Mart 2012; 17:04:19 >

• sorunlarım çözüldür aşağıdaki cevaplanmasada olur sadece bir merak :)

evet yeni derken ilk defa kulanıyorum :) çok teşekür ediyorum benim sitem gibi bir kişi bu sekilde sarkıları list yapmıs ve exel olarak yayımlamıs sarkılarının adlarını tıklayınca sitesinte gidiyor indirmeye hazır ! exel de link ekleme vardır illaki fakat 17000 sarkı var bende bunlara tek tek link ekleyeceğim sanırım.sarkılarımın oldugu hosting ise tnet/netdisk
  • arkadaşlar ben bunun kulanıyorum ama resimdeki gibi user/bilmem ne bilemem ne yazıor sadece orada sanatcılar yazsın :( ah bi çözsem.

çok şarkı var o yuzden otomatik olmalı

ya sanatcı - şarkı adı bu bile yeterli.

tag larda sanatcı adı yok ama klasör klasör oldugu için sanatcı adları var yani ismi klasörden almalı off cok karısık

özetle : yani sonucta sanatcı adı var altta rasimde ama arkasındakı ıvır zıvırlar olması hepsi bu

http://d1205.hizliresim.com/x/h/5xnkq.png
  • ?
  • ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.