Bildirim
20000 e kadar Aile Arabası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Nissan almera sedan clio nedir ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Fiat 500 L 1.3 mj rockstar
Chery kimo 1.3 lusso -
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
Nissan almeralara 25 istiyolar eder mi o kadar 2007 modeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ben olsam clio almazdım ...ford focus alabilrisniz..hem sağlam hem de tutulan bir araç ... _____________________________ İnsanlar uykudadır....Öldüklerinde uyanırlar.... -
quote:
Orijinalden alıntı: fym2005
quote:
18-21 eder 2004 2005 modelleri 2007leride 23-24 eder._____________________________ Fiat 500 L 1.3 mj rockstar
Chery kimo 1.3 lusso -
Bagaj önemli değilse Colt önerenler olacaktır.
_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
18-21 eder 2004 2005 modelleri 2007leride 23-24 eder.
bu arac nasıl sence kaca alınabılır sag on camurluk botalı gıbı duruyoe sankı sofor koltugu da sokuk sanırım ama ılk sahıbı adam hacettepe de ogretım gorevlısı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-boyasiz-orjinal-53.000-km-174761788/detay/_____________________________
-
Megane 1 RTE RXT bakın _____________________________ -
quote:
quote:
quote:
quote:
18-21 eder 2004 2005 modelleri 2007leride 23-24 eder.
bu arac nasıl sence kaca alınabılır sag on camurluk botalı gıbı duruyoe sankı sofor koltugu da sokuk sanırım ama ılk sahıbı adam hacettepe de ogretım gorevlısı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-boyasiz-orjinal-53.000-km-174761788/detay/
Bana pek mantikli ve inandirici gelmedi çok samimiyetsiz yazilmis.50 bindeki arabanin koltuğundaoöyle sökük olmaz ben pek inanmadim gidip bakmak lazim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Fiat 500 L 1.3 mj rockstar
Chery kimo 1.3 lusso
-
o fiyata clio iyi olur _____________________________ -
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler