en fazla 2 çocuk, gelir düzeyi 4 bin liradan düşükse en fazla 1 çocuk
quote:
Orijinalden alıntı: melalcholic
quote:
Orijinalden alıntı: m1ndfre4k
Türkiyedeki kadın nufüsü erkek nüfusunun 4 katıymış.Yani bir erkek başına 4 kadın düşüyor.Benim kalan 3 hakkımı kim yiyiorsa Allah cezasını versin
Yok öyle birşey. Türkiye'de kadınla erkek nüfusu neredeyse başabaş hatta erkekler birkaç yüzbin fazla. dünyanın genel ortalamasıda buna yakın. arada bir bazı haberlerde çıktığı gibi falanca ülkede 1 erkeğe 6 kadın düşüyor haberleri de yalan.
O değilde ülkemizin durumu çok vahip.Ülkede 15 milyondan fazla kürt var 30 yıl sonra eşit olacaklar bir 30 yıl sonrada Türk nüfusunu geçecekler.Ülke onların eline geçecek.Başbakana 3 çocuk konusunda çok hak veriyorum kürtler 10 çocuk yapıyor Türkler 2 çocuk eğer her iki kesimde 3 çocuk yaparsa durum eşitlenir.Ayrıca nüfus böyle giderse ülkemizde 50 yıl sonra işçi bulamayız.Almanlar gibi dışarıdan işçi getiririz.(İlk durumu saymıyorum)O yüzden ben 10 çocuk yapıcam.
doğru söylemişsin ama yapacağın çocuklara bakabileceksen yap ayrıca Türk nüfusu azalıyor bölgelere göre nüfus artışı oranı en fazla doğuda bunu da belirtmişsin zaten
10 milyar nüfusa 10x8=80 bunların yarısı erkek böl ikiye etti mi 40 ve mhp nin 40. yılı
2000yılı yılbaşından önce 7.212.175.115 (yılbaşından 1031 kişi doğdu 735 kişi öldü)
diye hatırlıyorum...
yani tam rakam veremem ama yine bayağı bi vardır..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme