Bildirim
2000 TLye kadar 42' Televizyon tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yok mu önerisi olan ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sony kdl 43w805c işini görür. -
Hocam dediginiz televizyon 2300 civarında. Lg 42lf650v nasıldır bilginiz var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: emrek07
Hocam dediginiz televizyon 2300 civarında. Lg 42lf650v nasıldır bilginiz var mı?
O model parasını haketmiyor . 3 ay kullanıp iade ettim. ben1600 liray almıştım. şimdi fiyatlar uçmuş hiç alınmaz. Sony N11 de Türkiye garantili 1900 liraya maledilebiliyor. Forumda yüzde 10 cek veren çok kişi var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler arkadaşlar tavsiyelerinizi degerlendirecegim
bu işini görür diye dşünüyorum.birde intertten almanı tavsiye ederim daha uygun oluyor.ben kliksa.com dan almıştım.
http://www.kliksa.com/urun/vestel-43fa8500-fhd-3d-smart-dvb-tcs2-led-lcd-tv-4-gozluk-2-cifte-ekran-gozlugu/902688504
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliktivist -- 17 Aralık 2015; 12:33:42 > -
Bu tv nin maç performansı nasıldır? Görüntü akıcı mıdır? Takılma, görüntünün birbirine girmesi gibi bir sorun var mıdır acaba?
tv kullanmadım ama özelliklere bakarsak güzel 600 hz olmasıda ayrıca iyi ama zaten türkiyedeki kanallar 600 hz'den daha düşük yayın yapıyorlar.bende 2 yıl önce kliksa dan aldığım vestel hd led tv var gayet güzel ve akıcı -
Az önce Teknosa'da 43FA9000 modeline biraz baktım. Yayın açmamışlar televizyonlarda, sadece Teknosa kampanyaları vardı. Sonra çalışanlardan rica ettim usb bellek ile ATV'den kaydedilmiş bir yayın taktılar açmadı. Yanında Samsung 40JU6070 vardı, ona taktılar şak diye açtı yayını ama ufak da olsa takılarak ilerlemeler vardı. 6070 modelini eledim. Çalışan bir de Samsung 40JU6470 modeline taktı, yayını takılmasız oynattı ve Samsung 40JU6470 modeli benim için şu anlık öne geçti.
Çıktım Media Mrkt'e girdim. Orada da Vestel'i baya bir kötülediler. Samsung 6470'i inceledim yine. Oldukça hoşuma gitti ama orada da uydu yayını yoktu. USB bellek ile kaydedilmiş yayınları getirip ikisinde de denedik. Aynı yayında 6470 bariz daha akıcıydı.
Yarın bir de gidip Vestel bayinde son kez vestele bakacağım. Geçerken baktım kapalıydı ama TV'lerde uydu yayını açıktı. En azından uydu performansını göreceğim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X