Bildirim
2000 TL'ye Kadar Telefon Tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kesınlıkle xperıa sp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Note 2
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Xperia SP -
Nexus 4. -
Ankara'da en uygun nerelerde bulabilirim Xperia SP'yi arkadaşlar?
Note düşünmüyorum hocam fazla büyük bir telefon.
Nexus bulabileceğimi sanmıyorum, ancak 0 satan yer biliyorsanız ve link paylaşabilirseniz sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Heavy Armored Knight
Ankara'da en uygun nerelerde bulabilirim Xperia SP'yi arkadaşlar?
Note düşünmüyorum hocam fazla büyük bir telefon.
Nexus bulabileceğimi sanmıyorum, ancak 0 satan yer biliyorsanız ve link paylaşabilirseniz sevinirim.
hocam emın değilim ama sanırım bundan bahsedıyosunuz ?
http://www.teknosa.com/urunler/125071036/sony-xperia-sp-black-akilli-telefon
teknosa mağazasından bulabilirsin
Not: Bende arıyorum takıpdeyım konuda Max 1.250 Min 1.000
Not 2: Bu Telefon Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?
Sony Xperia S 32Gb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.U.I.M. -- 6 Haziran 2013; 12:34:16 >
-
Sp teknosalarda 100lıralık hedıye cekı ıle satılyordu gecen hafta,xperıa S ıyı bır tel olmasına ragmen hem ıslemcı hemde gpu olarak Sp den zayıf bır model,ılerısı ıcın sp tercıh etmek cok daha mantıklı olacaktır bence.
Xperia sp ve S3 arasında kaldım. Aralarında ufak bir fiyat farkı var ancak hangisi daha mantıklı olacaksa onu alacağım. -
S3 ve SP arasından SP'yi tercih ederdim sanırım. -
xperia SP
Arkadaşlar bütçe yükseldi.
2000 tlye kadar çıkabilirim.
HTC One Galaxy S4 Sony Xperia Z arasında tercih yapmam lazım.
Sebepleriyle beraber açıklarsanız sevinirim. -
quote:
Xperia sp ve S3 arasında kaldım. Aralarında ufak bir fiyat farkı var ancak hangisi daha mantıklı olacaksa onu alacağım.
s3 ile sp kıyaslanmaz bile. gelip oneri veriosunuz ama nedenini bilmiosunuz. sp 2 çekirdekli ama cortex a9-a15 karışımı işlemci kullanıyor. bütün testlerde 2 çekirdeğe ragmen s3 ten çok daha iyi. önemli olan cekırdek sayısı değildir düz mantık düşünmeyelim. önemli olan işlemci mimarisidir. ayrıca sp deki andreno 320 s3 teki mali400 den çok daha iyi.
bende xperia sp diyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: mipa90
quote:
Xperia sp ve S3 arasında kaldım. Aralarında ufak bir fiyat farkı var ancak hangisi daha mantıklı olacaksa onu alacağım.
s3 ile sp kıyaslanmaz bile. gelip oneri veriosunuz ama nedenini bilmiosunuz. sp 2 çekirdekli ama cortex a9-a15 karışımı işlemci kullanıyor. bütün testlerde 2 çekirdeğe ragmen s3 ten çok daha iyi. önemli olan cekırdek sayısı değildir düz mantık düşünmeyelim. önemli olan işlemci mimarisidir. ayrıca sp deki andreno 320 s3 teki mali400 den çok daha iyi.
bende xperia sp diyorum
Bütçe yükseldi hocam tekrar fikir belirtirseniz sevinirim.
-
Birkaç güne alacağım arkadaşlar fikirleriniz önemli. -
quote:
quote:
quote:
bende xperia sp diyorum
o zaman htc one yada xperia z
-
quote:
quote:
quote:
quote:
bende xperia sp diyorum
o zaman htc one yada xperia z
Ben de yazdım zaten önceki mesajımda aynısını. İkisini birden almayacağıma göre tek bir telefon adı lazım ve sebepleriyle lütfen.
-
HTC One diyorum ben.
Kasası, tasarımı, ses ve kamera özellikleriyle daha önplanda bence.
http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9500-Galaxy-S4-vs-HTC-One -
quote:
Ben de yazdım zaten önceki mesajımda aynısını. İkisini birden almayacağıma göre tek bir telefon adı lazım ve sebepleriyle lütfen.
hocam ben 2 tavsıye verdım 2 telefonda cok guzel. siz hangi tasarımı begendıysenız onu alın. -
xperia z. şahsen ben temmuzda alıcam xperia z yi paralel ithalat 1400 liraya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X