Arkadaşlar merhaba, 2000 TL'ye kadar projeksiyon bakıyorum. Bu konuda bilgili değilim.
Salonda film,spor vs izlemek için kullanacağım. Oda karanlık yani ışıklı ortam değil. Sesinin güçlü olmasını istiyorum.
Önem vermem gereken özellikler nelerdir? Olmazsa olmazları Model tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: vedat1912
Arkadaşlar merhaba, 2000 TL'ye kadar projeksiyon bakıyorum. Bu konuda bilgili değilim.
Salonda film,spor vs izlemek için kullanacağım. Oda karanlık yani ışıklı ortam değil. Sesinin güçlü olmasını istiyorum.
Önem vermem gereken özellikler nelerdir? Olmazsa olmazları Model tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Eğer 3D önemli ise Optoma GT750 tek önerebileceğim cihaz, 3D ev sineması için en ideal cihaz diyebilirim, şuan kendim kullanıyorum, boyutdijitalden almıştım. her açıdan güzel bir cihaz. yakın mesafe olması ise ekstra avantaj sağladı. yada viewsonic pro6200 HD projeksiyon fiyat performans açısından güzel bir cihaz, VP3D1 ile alındığında ise Full 3D uyumlu hale geliyor. bu cihazıda test ettim. gayet başarılı, öneririm,