Şimdi Ara

2000 tl'ye kadar gaming laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürün sizce nasıl ya da başka bir önerisi olan var mı acaba? Gerçekten 40 kere düşünmek zorunda kalıyorum çünkü 2000tl benim için ciddi bir meblağ öğrencilik zor zanaat

Şimdiden teşekkürler.

http://www.monsternotebook.com.tr/W350ET-GTX660M-MONSTER%C2%AE-Q61W350ET03-428480.html

• Teslimat tarihine 1 ay daha ekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerata94

monster alacaksan 40 degil 1000 kere düşün.

neden neyi kötü acaba? ya da önerileriniz varsa açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykus_reyis

quote:

hocam konu açtığın bölümü hiç mi okumadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

quote:

quote:

hocam konu açtığın bölümü hiç mi okumadın

açıkçası okumadım . diğer konularda hep başvurduğum site burası olmuştur. artık üye olmanın zamanı geldi diyerekten üye oldum ve konu açtım. şimdi doğruca okumaya gidiyorum

• quote:

diğer konularda hep başvurduğum site burası olmuştur.

Yapma! Gözünü seveyim yapma! Başvuracağın yer yabancı siteler, çok fazla siteyi karşılaştırıp ortak görüşü bulmak. Burası bilgisayardan zerre anlamadığı halde millete donanım tavsiyesi 14 yaşındaki veletler veya illa markaya para vermeye düşkün fanboylar ile dolu. Bunu GTX680M alanların sayısından anlayabilirsin. 8GB ram yetmiyor beyefendilere. Oldu olacak RAM'i SSD diye kullanalım. Beğenmedikleri 3610QM'den kat kat berbat bir işlemcim var onu tam kapasite ile tam anlamıyla zorlayamadım daha ben.

Monster alacaksan düşün, tart önce. Büyük kampanya ile alıyorsan en az 1 ay daha ekle teslimat tarihine. Onun dışında kullananlardan aşırı bir şikayet görmedim. Bir kişi dava falan etmişti ama sadece bir kişi. Bence bu Intel'in desktop sandy bridge işlemcilere yaptığı ısı iletim sisteminden daha az göze batmalı. Gecikmeye zaten para veriyorlar onunla donanım yükseltiyorsun. Ama gecikecek zaten diye kötü parça da alma. Monster alırsan Türkiye'deki en düşük fiyat/performans oranını yakalarsın yurtdışı ile yakın fiyatlara denk geliyor. Tabi bu ek donanım seçmezsen. Aşırı derece pahalı koyuyorlar parçaları. Parça seçiminde GPU'yu ön planda tut, (şu an için) mümkünse 7970M al, gerisini boşver. HDD'yi 750 yap bir de. Bu şekilde fazlası ile yetiyor. Bakma millete.

• Bence fiyat performans olarak cok iyi bir secim.Bu özelliklerde bir laptop u diğer markalarda 3000 Tl gibi bir fiyata bulabilirsin. Fakat tek sıkıntı firmanın teslimat tariğinde sürekli sapmalar olabiliyor.Zaten laptop u almak için 2 ay bekliyorsun.Tam günü geliyor.Son dakkada arıyorlar 1 ay gecikecek diyorlar.Bugune kadar teslimatların bir cogunda sorunlar yaşandı.Bu riski göze alabiliyorsan , bu paraya daha iyisini bulman imkansız.Ayrıca gecikme olursada geciktiği gün başına 6,5 TL fiyat ödüyorlar.Bu tutar ile de ekstra ürün alabiliyorsun.Ben firmanın teslimat ve telefon hattından cok zor ulaşma dışında bir sıkıntısını görmedim.Hatta satış sonrası servisi gayet iyi.Mesela ölü pikselde anında değişim yapıyorlar.Ürün, parça değişimi vs.pek sorun yaşayanı görmedim bana göre zorluk cıkartmayan bir servis.

Sonuc olarak süre sıkıntın yoksa her türlü monster alınır.Dediğim gibi sürede 1 ay sapma olursa sana 200 TL'lik bir kupon veriyorlar ki bu kuponlada işlemcini , ekran kartını , ramini,hdd ni vs ne istiyorsan upgradeliyebiliyorsun veya mouse , soğutucu vs alabiliyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler bugün gece yarısına kadar siparişi vereceğim tek bir sorum daha var. Hayatımda hiç Linux kullanmadım. Windows XP hari. hiçbir şey kullanmadım açıkçası. Linux'u kullanmak zor mu acaba ya da oyunları açmama engel olur mu ?

Bu arada genel bir bilgi paylaşayım 300 lira daha verip daha önceki teslimat tarihli olanı alacağım. Konu ile biraz ters düştüm ama

http://www.monsternotebook.com.tr/W350ET-GTX660M-MONSTER%C2%AE-Q61W350ET02.html

• quote:

Çok teşekkürler bugün gece yarısına kadar siparişi vereceğim tek bir sorum daha var. Hayatımda hiç Linux kullanmadım. Windows XP hari. hiçbir şey kullanmadım açıkçası. Linux'u kullanmak zor mu acaba ya da oyunları açmama engel olur mu ?

Bu arada genel bir bilgi paylaşayım 300 lira daha verip daha önceki teslimat tarihli olanı alacağım. Konu ile biraz ters düştüm ama

http://www.monsternotebook.com.tr/W350ET-GTX660M-MONSTER%C2%AE-Q61W350ET02.html

Linux ile ne uğraşıyorsun gelince windowsunu yükle.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihh5

quote:

diğer konularda hep başvurduğum site burası olmuştur.

Yapma! Gözünü seveyim yapma! Başvuracağın yer yabancı siteler, çok fazla siteyi karşılaştırıp ortak görüşü bulmak. Burası bilgisayardan zerre anlamadığı halde millete donanım tavsiyesi 14 yaşındaki veletler veya illa markaya para vermeye düşkün fanboylar ile dolu. Bunu GTX680M alanların sayısından anlayabilirsin. 8GB ram yetmiyor beyefendilere. Oldu olacak RAM'i SSD diye kullanalım. Beğenmedikleri 3610QM'den kat kat berbat bir işlemcim var onu tam kapasite ile tam anlamıyla zorlayamadım daha ben.

Monster alacaksan düşün, tart önce. Büyük kampanya ile alıyorsan en az 1 ay daha ekle teslimat tarihine. Onun dışında kullananlardan aşırı bir şikayet görmedim. Bir kişi dava falan etmişti ama sadece bir kişi. Bence bu Intel'in desktop sandy bridge işlemcilere yaptığı ısı iletim sisteminden daha az göze batmalı. Gecikmeye zaten para veriyorlar onunla donanım yükseltiyorsun. Ama gecikecek zaten diye kötü parça da alma. Monster alırsan Türkiye'deki en düşük fiyat/performans oranını yakalarsın yurtdışı ile yakın fiyatlara denk geliyor. Tabi bu ek donanım seçmezsen. Aşırı derece pahalı koyuyorlar parçaları. Parça seçiminde GPU'yu ön planda tut, (şu an için) mümkünse 7970M al, gerisini boşver. HDD'yi 750 yap bir de. Bu şekilde fazlası ile yetiyor. Bakma millete.

ya usta benim kararsız kaldığım konu şu aslında ben tamam dedim. Monster alacağım hallettim kafamda bekleme süresi de benim için sorun değil. Ancak kafama takılan 2 olay var şu an ki onlar da RAID meselesi ve Linux olayı. Acaba RAID yaptırmalı mıyım veya Linux mu kullanayım WINDOWS mu ? Linux daha önce hiç kullanmadım.

• Boşver kendin yap onları. Hiç zor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihh5

Boşver kendin yap onları. Hiç zor değil.

Tamam RAID ööğreneceğim linux'u çözebilir miyim peki? Yani çok zor mu kodları filan?
  • Linux da oyun oynayamayabilirsin çünkü çoğu oyun windows istiyo haberin olsun
  • Orası format

Hiç zor birşey değil. Hem zaten senin bilgisayarın var anladığım kadarıyla. En kötü ondan bakarak yaparsın.
  • tamam arkadaşkar ikinize de çok çok teşekkür ederim. bilgisayarı 10 dakika önce sipraiş ettim. 11-15 aralık arasında gelecek. dediğiniz gibi bir laptopum var emektar 2005 model Toshiba Satellite L10 artık yormak istemiyorum onu
  • quote:

tamam arkadaşkar ikinize de çok çok teşekkür ederim. bilgisayarı 10 dakika önce sipraiş ettim. 11-15 aralık arasında gelecek. dediğiniz gibi bir laptopum var emektar 2005 model Toshiba Satellite L10 artık yormak istemiyorum onu

Hayırlı olsun seneye alırsın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyselw

quote:

tamam arkadaşkar ikinize de çok çok teşekkür ederim. bilgisayarı 10 dakika önce sipraiş ettim. 11-15 aralık arasında gelecek. dediğiniz gibi bir laptopum var emektar 2005 model Toshiba Satellite L10 artık yormak istemiyorum onu

Hayırlı olsun seneye alırsın artık

veysel çavuş seneye gelirse de gelsin adamları ciddi destekliyorum. ayrıca her gün için 6.5 tl alacağım. bi tane gaming mouse lazım bana

• Alma bu monster biraz akıllanması gerekiyor bune 1 ay daha attılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naruto45

Alma bu monster biraz akıllanması gerekiyor bune 1 ay daha attılar.
    quote:

Orijinalden alinti: Naruto45

Alma bu monster biraz akillanmasi gerekiyor bune 1 ay daha attilar.

vallahi ben ba?yma gelmeden inanmayan tiplerdenim. öyle bir yapym var ama haklysynyz e?er gerçekten böyle bekletiyorlarsa. sonuç olarak ayny modelin 1-15 ?ubat çyky?y 300tl daha ucuzdu. ben para verdim fazladan teslim tarihi daha önce olsun diye. böyle bir ?ey yaparlarsa ba??vurabilece?im her yere ba?vururum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykus_reyis -- 17 Ekim 2012; 19:59:36 >
  • Büyük kampanya ile alman lazım. Şubat olsa gecikirdi.

DPI ayarlı gaming mouse cidden şart. 800DPI'lik yılların A4tech'i (modelini bile unuttum) var, BF3'te uzaktaki adamları vuracam diye 3 saniye ayarlıyorum dürbünü. Iskalasam adam kaçıyor.

İyi de nişancıyımdır kaç tane helikopter düşürdüm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.