Şimdi Ara

2000 TL civarı telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu başlığında belirttiğim gibi 2000 tl civarında önericeğiniz telefon var mı ? şimdiden teşekürler

• Xperia Z2,lg g3, ios istiyorsan i5s bütçeyi biraz artırısan en iyisi şuanda htc m8
  • Xperia Z2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnemployedMan

Xperia Z2,lg g3, ios istiyorsan i5s bütçeyi biraz artırısan en iyisi şuanda htc m8

+1

• Z2.
    Bütçeyi artırırım ve bekleyebilirim diyorsan yeni çıkacak Iphone 6
    Bekleyemem ama artırabilirim diyorsan M8, G3 32GB

Bunlar arasında benim sıralamam
    Iphone 6 > M8 > Z2 > G3 şeklinde olurdu

• sırasıyla Z2 - G3 ve son olarakta o en kazık fıyatına ragmen ramın 2 gb olusu ve ıclerındekı en berbat kameradan dolayı M8
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

sırasıyla Z2 - G3 ve son olarakta o en kazık fıyatına ragmen ramın 2 gb olusu ve ıclerındekı en berbat kameradan dolayı M8

Aynen hocam halen israrla m8 androidin krali diyorlar
    Konumdam biliyorsunuzdur m8 ya da z2 almaya gidip g3 aldim bu arada da hepsini iyice inceledim siralama yapsam m8 sonuncu olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kungfukid -- 15 Ağustos 2014; 15:46:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

sırasıyla Z2 - G3 ve son olarakta o en kazık fıyatına ragmen ramın 2 gb olusu ve ıclerındekı en berbat kameradan dolayı M8

Aynen hocam halen israrla m8 androidin krali diyorlar
    Konumdam biliyorsunuzdur m8 ya da z2 almaya gidip g3 aldim bu arada da hepsini iyice inceledim siralama yapsam m8 sonuncu olur

donem donem turuyorlar,su andada m8 cıler fınk atıo buralarda,bı ara lumıacılardan gecılmıyor..

ıcten ıcten cogu bılıyor ulan gıdıp verdık 2000 kusur parayı,ultramıksel falan ayagına kıtledıler bunu bıze dıye,goz var ızan var m8 1700 altına ınmedıkce,f-p olarak elma armutla bırlıkte pıyasanın en zayıf cıhazıdır.

htc tarıhınde zaten en cok m8 sattı,ama hala zarardalar,boyle gıderse ıkı yıla batar zaten..

z2 var g3 varken 2400 falan vermem ben asla m8e.

• alabileceğin en iyi cihazlar sadece z2 ve g3 32 gb olanıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.