Şimdi Ara

2000 Tl bütçem var Telefon + Laptop tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Telefon + Laptop tavsiyesi istediğim için bir yere konu açmak istedim. Umarım sıkıntı çıkmaz. 2000 Tl bütçem var Laptop + Android telefon almayı düşünüyorum. Daha öncede sizin fikirlerinizden yaralanmıştım laptop + telefon için gayet memnunum. Şuan kardeşime alacağım f/p ürünlerden lazım. 1100-1300 arası laptop gerisie telefon yada 2000 tl lik sizin önerebileceğiniz f/p ürün var mı ? . Laptop freedos olmazsa makbule geçer.

• Likelihood kullanıcısına yanıt
    MSI CX61 İ5'li model vardı. 1200 1300 TL civarıydı. Telefon olarak 700 - 800 TL'ye bildiğim model yok. Belki General Mobile Discovery 2 alınabilir.
  • Moto G yada Zenfone 6 al kalanında laptop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenfone 6 yanına da i5 bir notebook
  • http://www.sanalmarketim.com/msi-cx61-2oc408xtr-core-i54200m-4gb-500gb-gt720m-2gb-156-freedos-hediyeli/p_52259/

http://www.sanalmarketim.com/msi-cx61-2oc408xtr-core-i54200m-8gb-500gb-gt720m-2gb-156-freedos-hediyeli/p_52757/

Linklerin ilki, 4GB belleğe sahip. Öteki 8GB belleğe sahip. İkisinden birini alabilirsiniz. Belki daha iyi laptoplar vardır bu fiyata ama pek sanmıyorum. GT720M, GT630M ile eşit sanırım. Yani yeterli olacağını düşünüyorum. Telefon olarak da General Mobile Discovery alabilirsiniz. Discovery 2 de olabilir. Zenfone serisi geldi ve Zenfon serisi hakkında bilgim yok. Araştırarak alın kesinlikle.

• Arkadaşlar önerilerinize baktım zenfone 6 çok büyük geldi 5 daha iyi gibi. MSI lara baktım onlarda freedos. Kız kardesıme alıcam anlamaz o. Tek tusla format atabilsin sorun çıkardığında o yüzden freedos istemiyorum. Başka önerebileceğiniz tavsiye ettiğiniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Likelihood

Arkadaşlar önerilerinize baktım zenfone 6 çok büyük geldi 5 daha iyi gibi. MSI lara baktım onlarda freedos. Kız kardesıme alıcam anlamaz o. Tek tusla format atabilsin sorun çıkardığında o yüzden freedos istemiyorum. Başka önerebileceğiniz tavsiye ettiğiniz var mı ?

Bende Asus K54C var recovery var çok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Likelihood kullanıcısına yanıt
    tek tuşla format atılmaz. freedos olarak geliyo zaten w7 ya da w8 format atıcaksın. sonra ver kız kardeşine kullansın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.