Şimdi Ara

2000 model Focus Ghia için lastik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 model ford focus Ghia HB için lastik öneriniz nedir? uygun fiyat ön planda olacak çokta dandik olmasın.
    Birde şu yeni focus nezaman çıkacak? Aracı değiştirmeyide düşünüyorum eğer çok yakındaysa eski lastikle idare etmek daha mantıklı gibi çünkü yurtdışında olma sebebiyle çokta kullanamıyorum aracı.

• Unutmuşum 4 mevsim olacak lastik özel olarak kış veya yaz lastiğine gerek yok.
  • bridgestone potenza 4 mevsim tam performans
  • Sağol, şu anda üzerinde michelin lastikler var ama en geç 1 yıl içinde satıcam aracı o yüzden michelin bridgestone vs. gibi pahalı çok kaliteli lastikler istemiyorum. Yoksa en iyileri biliyorum:) Yurtdışında olduğum için çok kullanmıyorumda zaten aracı şimdi izine gidince kullanıcam. Bana zırt diye pörtlemeyecek çok kötü olmayan orta kalite bir lastik lazım. Birde 6 aydır arabanın yanına uğramıyorum lastik boyutlarını unuttum. 2000 model ghia aracım. yanak kalınlığı 60 taban 195 diye hatırlıyorum ama jant emin değilim 15 olması lazım. Bide izinde uğraşmamak için internetten almayı düşünüyorum. internetten önericeğiniz adres veya fiyat varmıdır?
  • İnternetten alma bence git bir lastikçiye 30 dk da taksınlar. ebat 195-60-15 petlas fealn takabilirsin çok kulanmıyorsan ama satarken sorın edebilirler. (Gelericler mesela arabanın lastiğine bakıp araba hakkında sahibi hakkında bilgi edinir. bu adam ucuza kaçıyosa önemsemiyor vesayre gibi) Yokohoma da uygun fiyatlı micheline fealn göre. c drive mi ne diye modeli vardı.
  • Aracını hemen satmayı düşünmüyorsan markası ne olursa olsun lastik ebatlarını 195/55/15 e çevir, Focusların gerçek lastik boyutları budur. Konfor için 195/60 a Türkiye için çevrildiler. Tabi aracın yazılımına bunu yükletmek gerekebilir. 185/65/14 ten 195/55/15 e geçişte sorun yok birebir aynı ancak 195/60 ile 195/55 arasında fark var.
  • benim arabam 2002 focus ghia 1 sene önce lastikleri miclen taktırdım arabayla viraja biraz sert girince hemen lastik sesi cıkıyor ve cok dik bi yokuşta araba sağa sola kactı arkadaşımın opel astırası dümdüz gidiyordu bundan önceki lastikler lasaydı o lastiklerde olmuyordu neden acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 Polo Otomatik Alınırmı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski tarihli lastik ise diş derinliği olsade lastik hamuru özelliğini yitiriyor. o sorun yapablir.
  • Continental
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.