Şimdi Ara

2000 model E200 kompressor avant-bilgi lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
14.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yakında bu aractan almayı düsünüyorum, aracı tanıyan daha önce kullanmıs kullanıyor arkadaslar varsa aracla ilgili bilgi verirlerse cok sevinirim, araç 200binde fiyat 44bin lira

Lpg ile kmde ne yakar?

En cok cıkarttığı sorun nedir?

tavsiye eder misinz?

kronik sorunları varmıdır?

motor kac bin gider ortalama?

böyle çok km yapmıs aracın bakım masrafları cok mudur?

• Aynı aracın 2000 model Elegance donanımlısını kullanıyorum. Sana şu kadarını söyleyebilirim: Aynı aracın 2010 modeli (w212 kasa) olanını aldık anneme ve o araç bu w210'un yanında araba değil. 99 Aralık'tan beri araç bizde (ilk sahibiyiz) ve motorunda en ufak bir sorun yok. Araç şu anda 144.600km'de ve otobanda 260km/h hıza çıkabiliyor. Şehir içi kısa mesafede kullanmama ve genelde basmama rağmen 46-47 krş civarı bir yakıt tüketimi var. Tüpte 20-25krş arası yakıyormuş bu arabalar.

Sorun olarak en başta direksiyona dikkat et. Bildiğim tüm E200k'ların direksiyonu ağırdır. Genelde kutudan veya pompadan kaynaklanır. Bir de motor çok soğukken gaza yüklenirsen kompressor devre dışı kalabiliyor. Bu durumda motoru kapatıp açmak gerekiyor.

Bakım masrafı kesinlikle çok değildir. Parçası kolay bulunur. İyi bir de ustan varsa (Antalya veya Ankara'daysan sana iyi usta tavsiye edebilirim) senden kralı olmaz.

Kısaca temizini bulursan kaçırmadan al ve 186hp'nin keyfini çıkar

• tsk ederim arkadasım
    1994 W124 kasa Mercedes E200 KME sıralı LPG...sorunsuz...
    1997 W210 kasa E 200 Elegance E1 paket MTM sıralı LPG muhteşem...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski sanayide An Otomotiv var. 664 sok. No:7 adresleri. İsmail usta ve Olcay usta var orada. Oraya gidebilirsiniz.
    1994 W124 kasa Mercedes E200 KME sıralı LPG...sorunsuz...
    1997 W210 kasa E 200 Elegance E1 paket MTM sıralı LPG muhteşem...
  • bende 98 model e200 avantgarde vardı gecen ay sattık , 13 litre vcivarı yakıyodu pek ekonomik değil açıkçası ama güvenlık konfor v.b gibi kriterlerde rakipsiz benm gozmde kronık bı sorunla karşılaşmadım , ama tavsıyem lpg takmaman yonnde ıstediğin randımanı alamazsın arçta 190,000 de sattk hala uzulrum arkasında piyasadakı çok 0 araçtan 10 gomlek ustundur km olayını kafana takma bi 200,000 de siz yapabilirsiniz cok rahat

ama model-km olarak fiyat bana biraaz yuksek geldi o butceyle daha ust model c-200 de alabilirsn oda güzel bi araç , tabi soncta farklı bi segment , E200 mukemmel bi arac ama dediğim gibi fiyat bana biraz fazla geldi ben 16,000 euro ya vermiştim

Azraile selam dururuz ...

• LPG'de İstanbul trafiğinde 220-280 kuruş yakıyordu, uzun yolda bu rakam 200 kuruşlara kadar düşer.

Kronik sorun bulamazsın bu araçlarda.Direksiyon pompası kaçırması sık sık rastlanır.Kompressör devreden çıkıyorsa büyük ihtimal buji kabloları yada bobin kablolarının çatlaklığından yapar ve bilgisayardan görünmez o arıza.Aracı kapatıp 10 sn bekledikten sonra çalıştırdığınızda Kompressör devreye girer.Gazlarken çok kesmişti bende

LPG uygulancak ise, buji ve kabloları, bobin ve kabloları ve hava sensöründe sıkıntı olmaması gerekir.

• Mercedesin E ve S serilerine hayranım. Özellikle E serisinde E200 Kompressor Avantgarde ve E270 CDI çok cezbedici. Mercedes teknolojiyi 15 sene önden takip ediyor. Allah isteyen herkese hayırlısıyla almayı ve kullanmayı nasip etsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.