Şimdi Ara

2000 liraya kadar laptop önerisi. Yardımcı olun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Acer

Arkadaşlar bayramda okuldan dönünce bir laptop almayı planlıyorum. 2 tane de iyi denilen makina gördüm.Bu makinaları çok methetmişler baktım hoşuma gitti. Ama uzmanlara sormadan iş yapmak olmaz Kullanım amacım oyun-film-müzik-office. Çok sistem yiyen oyunlarla da işim olmaz genelde nostaljik takılırım.
    Şimdi asıl derdime gelirsek, Ben bana sorun çıkarmayacak bir makina istiyorum. Kendisi de, teknik servisi de beni üzmesin. Ben 4 sene kullanırım aldığım aleti o yüzden sağlam olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuestionMark -- 21 Eylül 2010; 15:09:45 >

• acer daha iyi

bende o modeli bekliyorum zaten
  • ya acer daha iyi f/p olarak onu biliyorum. ben elektronik aleti temiz kullanırım ama buna rağmen yarın bir gün bir şey olursa acer'e güvenebilir miyim bilmiyorum.
  • Bir de bu n61jq ların x64 ü çıkmış benim verdiğim makinadan ne farkı var bunun?
  • Bunu alınız bitmeden...

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n61jq-jx093v-n61jq-core-i7-740qm-1.73ghz-4-gb-ddr3-500gb-15.6-1024mb-hd5730-dwdrw--cam-wpre/productdetails.aspx?I_ID=48178

Ama asus servisine güvenmeyin.Servisi iyi olan bilgisayar istiyorsanız DELL tercih edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 21 Eylül 2010; 18:45:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

Bir de bu n61jq ların x64 ü çıkmış benim verdiğim makinadan ne farkı var bunun?

Senin verdiğin makinadan düşük bir modeldir.İşlemcisi i7-720qm ve hdd 320 gb 5400rpm dir.Bluray gereksiz diyorsanız yukarda verdiğim modeli kaçırmayın.
  • teşekkür ederim. bu 91v ile 93v arasındaki fark -140 gb hdd ve -blu-ray sürücü müdür? yani sizin önerdiğiniz 93v ile benim baktığım 93v arasında tam olarak ne gibi bir fark var acaba? fiyat olsun özellik olsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

teşekkür ederim. bu 91v ile 93v arasındaki fark -140 gb hdd ve -blu-ray sürücü müdür? yani sizin önerdiğiniz 93v ile benim baktığım 93v arasında tam olarak ne gibi bir fark var acaba? fiyat olsun özellik olsun?

91v modelinde hdd 640 gb 5400 rpm 93v modelinde 500 gb 7200 rpmdir.Bu arada 93vde bluray yok.Gerisi aynı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 21 Eylül 2010; 20:30:44 >
  • hmm 7200 rpm güzelmiş pc nin gücü tabi sorun yaratmıyordur herhalde 7200'de. teşekkürler tavsiyeniz için.
  • quote:

hmm 7200 rpm güzelmiş pc nin gücü tabi sorun yaratmıyordur herhalde 7200'de. teşekkürler tavsiyeniz için.

Güzel bilgisayardır sorun çıkarmaz güvenle alabilirsiniz..
  • Up arkadaşlar kurbanda düşünüyorum önerileri alayım
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.