Bildirim
2000 FOCUS GHİA YAKIT TÜKETİMİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ayrıca 90 bin km de ghia ve hatasız -
1,6 motor istanbul ş.içi 10-11 litre benzin tüketimi olur. lpg olursa 13,2 lt de gaz yakarsın. -
2000 model focusa hangi marka lpg iyi gider bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim -
Arkadaşımın 2002 focus'una Atiker gayet iyi uyum sağlamış. -
her marka log kiti olabilir önemli olan lpg yi takacak olan ustadır.
ayrıca lpg ile şehir içi yakıt tüketimi 10-11 litre olur, şehir dışı ise 100-110 ile sabit gidersen 7 litre yakar. denenmiş rakamlar bunlar.
performans olarakta geyet iyidir yol tutuşu konforu donanımı zaten çok güzeldir
iyi bir araç almışsınız hayırlı olsun.. -
allahın sevdigi kuluysan otomatigine denk gelmezsin ben bundan 8 sene önce bi kere denk geldim sonra allahım ben nerde yanlış yaptım diye kendimi sorgulamaya basladım bi depo benzin ile 350km gidiyordu benzin ısıgı yanıyordu. -
otomatik ile manul bu kadar fark ediyor mu? şaşırdım doğrusu kullandığım megane ş.içi ortalama 8-8.5LT şehirdışı 6LT yakıyor demekki bende Allahın sevdiği kullardanmışım bi ara niyetlenmiştim focuslara -
tam otomatik eski sistem yakıtı baya fark ettiriyor ama taş gibi sağlamdır
yakıtta tüp şart ford motorları lpg ye uyumlu işçilik önemli tavsiye olarak brc veya landirenzo öneririm
konforu ve performansı tatmin edicidir
iyi bir araç almışsınız hayırlı uğurlu olsun -
peki arkadaşlar ben araya bi soru sıkıştırsam;
2005 1.6 benzinli tertemiz, 40bin km.de focus collection 21.500 eder mi? yalnız bi önceki kasadan bu bahsettiğim araba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tandem_78 -- 20 Mayıs 2010; 1:01:44 > -
pahalı
ederi 19-20k tl -
peki hocam aynı paraya 307-bora-focus, hangisi iyidir -
307 yi boşverin çok elektronik arıza veriyor
bora lpg ile binilebilir bu şartlarda, kalitesi yerinde bir araçtır
focuslar da keza güzel araçlar sürüş özellikleri ve sağlamlığı iyidir ama 21 k tl ye 2004 temiz ghia bile bulursunuz
-
Focusların gösterge ışığı değiştirilmiyor bu doğru mu -
Focusların gösterge ışığı değiştirilmiyor diye bir söylenti var bu doğru mu -
Bizde 2001 Hb ghia var, otomatik vites. 55 bindeyken almıştık şuanda 130 binde. Hemen hemen hiçbir masraf açmadı ve oldukça konforlu. Peder zaman zaman satmaya niyetleniyo ama böylesini bulamam deyip vazgeçiyor. Yakıt konusuna gelirsek 100 liralık benzinle 350 km yol yaptığını söylüyor peder bey. Yoğun bir trafik yok kullandığı yollarda ama yinede şehiriçi. Yoğun trafikde ise 280-300 km yi yinede bulur. -
hocam tüpe geçmenin vakti gelmiş -
2004 skoda octavia 1,6i 102'lerden
150TL'lik 40 litre benzinle 653km yol yaptım 450km'si asfalt sabit 100km hızla 5 kişi full bagaj.
geri kalan 200km'si tek kişi boş bagaj.klimatronik klima içerisini 22derecede sabit tuttu.
sizce nasıl? -
6.12 lt/100 km yakmışsın hocam
22 kr gayet güzel bir değer 1.6 octavia için -
quote:
Orijinalden alıntı: Energetic
307 yi boşverin çok elektronik arıza veriyor
bora lpg ile binilebilir bu şartlarda, kalitesi yerinde bir araçtır
focuslar da keza güzel araçlar sürüş özellikleri ve sağlamlığı iyidir ama 21 k tl ye 2004 temiz ghia bile bulursunuz
hocam alakan için saol, aslında konuyu da bölmüş oldum ama arkadaş kusura bakmasın..
evet 307 için pek iyi şeyler söylenmemekte...
focus güzel araba ama 21bine düşük km.li ve o modelde bi focus bulmam belki mümkün değil...
yalnız bi araba daha buldum. 2001 model 98 binde, tüplü, sunroof ve bej döşemeli 1.6 comfortline bora. aradık son 19.250ye bırakırım dedi. sadece sol ön ve arka çamurlukta boyası var(mış). sedefli siyah renkte ve gayet güzel bi araba. tabi çıplak gözle bakmak nasip olmadı. bu bahsettiğim araba ankarada. arkadaşa söyledim kendisi bakacak.
boranın tüpte yakıtı nedir ve fiyatı uygunmudur?
Benzer içerikler
- bmw 1 serisi alınır mı
- en sorunsuz otomatik suv
- toyota corolla 1.6 dream multidrive s yorum
- fiat albea neden tutulmuyor
- senetle araba alınır mı
- renault logan
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X