Şimdi Ara

2000'E EN İYİ SİSTEM BU MUDUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. uzun süredir takip ediyorum tüm sistem tavsiyelerini ve 2000tlye kendimce alınabilecek en iyi sisteme karar verdim. sizce de alınabilecek en iyi sistem bu mudur?

CPU

AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz, 8 MB, BOX İşlemci

149 $ ( 225,88 TL)

ANAKART

ASUS M4A87TD/USB3, AMD 870G, DDR3, PCIExp, Socket 938 AM3

105 $ ( 159,18 TL)

BELLEK - RAM

KINGSTON 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM CL7 HYPERX

133 $ ( 201,63 TL)

HDD

SAMSUNG 500 GB HDD SATA II 16 MB 7200 rpm

49 $ ( 74,28 TL)

EKRAN KARTI

HIS HD5850 iCooler V 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 256 bit, 725/4000

305 $ ( 462,38 TL)

MONİTÖR

SAMSUNG P2250 21.5'' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS, DVI, Full HD

225 $ ( 341,10 TL)

KASA

AKASA ZEN 600W Çift 12cm Fanlı Kasa (Siyah)

122 $ ( 184,95 TL)

DVD WR - BLUE RAY

SAMSUNG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA

22 $ ( 33,35 TL)

NAKİT / HAVALE (TL) : 1.985,66 TL

• Monitör kasa vs gibi görsel bileşenler kişiden kişiye değişir fakat işlemci anakart ram ekran kartı 4'lüsü bu fiyata alınacak en iyi 4'lü diyebilirim..
  • başka yorum yokmu arkadaşlar?
  • Sistem iyi hoş da ekran kartının fiyatı bana biraz fazla ucuz geldi. Vatan'a filan baktım 550tl den pahalı hep. Onun dışında bence gayet güzel olmuş.
  • Monitör olarak sizin önerdiğinizin 1.5 inç büyüğü P2350 yi öneririm.1920x1080 çözünürlüklü oyunlarda daha iyi verim alırsınız
    Kasa olarak Cooler Masterın Full tower 932 modelini öneririm
  • valla ekran kartının nova bilgisayardaki fiyatı bu.. bence de baya ucuz :)
  • bi de arkadaşlar ekstradan cpu soğutucusuna gerek duyarmıyım ve çok gürültülü olurmu bu sistem? teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Bu sistem en f/p sistem midir?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KDVsiz fiyatlarmış onlar ya :D en sonda toplama eklenmiş KDV. Bu arada ekranını Vatan'dan almanı öneririm imkanın varsa. 1 ay boyunca 0 ölü piksel garantisi veriyorlar.
  • bende son toplanmış kdv eklenmiş fiyatı en alta ekledim zaten.kdv hariç karşılarındaki evet, ama son toplam kdvli fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35

Monitör olarak sizin önerdiğinizin 1.5 inç büyüğü P2350 yi öneririm.1920x1080 çözünürlüklü oyunlarda daha iyi verim alırsınız

2000 tl bütçe ile haf 932 mı alınır hafın fiyatı hakkında bir fikriniz yok sanırım
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4623
    tabi iş haf almakla bitmiyor yanına birde psu lazım
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4759
    Arkadaş bu ikiliye 518 lira para verirse geri kalan sistemi nasıl toplayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabura -- 19 Ağustos 2010; 0:20:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabura

quote:

Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35

Monitör olarak sizin önerdiğinizin 1.5 inç büyüğü P2350 yi öneririm.1920x1080 çözünürlüklü oyunlarda daha iyi verim alırsınız

2000 tl bütçe ile haf 932 mı alınır hafın fiyatı hakkında bir fikriniz yok sanırım
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4623
    tabi iş haf almakla bitmiyor yanına birde psu lazım
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4759
    Arkadaş bu ikiliye 518 lira para verirse geri kalan sistemi nasıl toplayacak

Ben arkadaşa sadece önerdim.Bunları alsanız daha iyi olur diye artık o napar bilemem ben sadece yardımcı olmaya çalıştım.Belki bütçeyi aşar belki aşmaz ona kalmış bişey

• dostum P2250 nerede 341lira hemen alıyım :D
  • kdvsiz fiyatları yazdığımı daha önce belirtmiştim ama neyse anlaşılır zamanla sanırım bide arkadaşlar bu sisteme aerocool 550watt vs-9 kasa yeterli gelirmi acaba cevaplarsanız çok sevinirim
  • Ramlere çok para vermeyip, kasa + psu'ya bütçe ayırsan daha iyi olur; hani sisteme çok bir performans katsa rame yatırım yapın ama gereksiz yere çok para vermeyin.

2000'E EN İYİ SİSTEM BU MUDUR?
  • çok teşekkürler leon-x. acaba bu sistem ses açısından sorun çıkartırmı? ilk defa pc toplayacağımdan ses çok problem olsun istemiyorum.
  • bir soru daha sorsam psu ve kasa ayrı ayrı biraz külfetli oluyor bana. psu içerisinde sistemi kaldırabilecek bir kasa önermen mümkünmü acaba?
  • Kasa + psu fazla geliyorsa o ilk mesajda yazdığın Akasa Zen 600w'lık kasayı al sisteme yeterli gelir merak etme, 2x12cm'de fan var kasa da

Ses seviyesine gelince de Akasa'da dediğim gibi önde ve arkada 12cm'lik fan geliyor bunlar sesli çalışmazlar, psu'da 12cm'lik fana sahiptir bu da sessiz olur, HD5850'de özel soğutmalı zaten çok ısınan bir kart değil bu da seni yine rahatsız etmez, zaten oyunda da ses açıkken fan sesi duymazsın kardeşim, sistem de ses yapacak tek şey cpu fanı olur, onu da kullanırsın duruma göre rahatsız ederse kasanı götürür Nova'da bir fan taktırır gelirsin merak etme
  • eyvallah leon-x çok teşekkürler
  • leon-x2in tavsiye ettiği yukardaki sistemi aldım ve süper bir sistem oldu. kullanıyorum ve harika. burdan leon-x'e teşekkürü bir borç bilirim
  • kasa ve monitör haric güzel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.