Şimdi Ara

2000 civarı notebook önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Laptop almayı düşünüyorum. Alabileceğim mağazalar gold vatan mediamarkt vs. gibi elden alabileceğim ya da adı sanı bilinen yerler olmalı.

Özellik olarak hdd önemli değil. Ekran kartı modeli en az 740m ayarında olmalı. Ekranı ve hoparlörü video izlerken keyif vermeli. Kasası da uzun ömürlü olmalı.

Oyun oynamayı severim o yüzden ısınma sorunu da olmamalı. Biliyorum herşeyden biraz oldu ama 2000 lira civarına da fp oranı yüksek bu özelliklere sahip bi laptop olmalı.

Eski modellerden olabilir takıntım yok.

Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.victor.com.tr/urunler/gamer/g451

kasa kalitesi dışında istediğin herşeyin fazlası burda ama kasası kalıteli olsun dersen bu markaya ve monstera hiç bakma bide fanboylara fazla kanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri reis -- 5 Haziran 2015; 14:10:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

http://www.victor.com.tr/urunler/gamer/g451

kasa kalitesi dışında istediğin herşeyin fazlası burda ama kasası kalıteli olsun dersen bu markaya ve monstera hiç bakma bide fanboylara fazla kanma

Güzele benziyor da victor ismini daha ilk defa duyuyorum. Sizce alınır mı bu pc?

• quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

http://www.victor.com.tr/urunler/gamer/g451

Klavye sistemi nasıl, klavyeyle haşır neşir olacak biri için bu kasa sıkıntı yaratır mı?

• Blackkan kullanıcısına yanıt
    Forumda victor temsilcisi de mevcut gayet samimi ve ilgililer. Bir nevi toplama laptop firması. İsteginize göre alıp birleştirip satıyorlar. İstanbuldaysanız elden gidip inceleyebilir alabilirmissiniz herhangi bir victor deneyimim olmadi.

• Blackkan kullanıcısına yanıt
    splendor027 S kullanıcısına yanıt
    hocam kullanıcısı değilim sadece söylediği özellikleri söylediği fiyat çevresinde karşılayabilecek bir laptop önerdim. ama görüldüğü üzre ayrık tuş takımı var ve klavyeye çok takıntılı birisi değilseniz yeterli olacağını düşünüyorum sadece. bu ürün hakkından daha fazlasınıda söyleyemem söylersemde fanboyluğa başlamış olurum.

ikinci olarak illa klavye derseniz toshibanın bir modeli vardı. hangisi bilmiyorum ama klavyesi piano tuşlarından yapılmış. sırf tuşlarını okşamak için bile pcyi alabilirsiniz öyle bir hissi var

alınır mı konusunda ise bu fiyata ve bu özelliklerde ısrarcıysan alınır niye alınmasın. ama bu fiyata bu performansı alıyorsan feragat ettiğin bişiyler vardır demek ki. bunlarda kasa kalitesi tek fanlı oluşu gibi şeyler. servis konusuna gelecek olursak bende ancak burdan okuduklarım kadar biliyorum herkes çok iyi müşteri hizmetleri çok iyi diyor bu iyi birşey fakat firmanın yeni oluşu firma iki sene sonra batarsa benim pc ne oldu kardeş diye soracak adam bulamayabilirsin . ama sonuçta bu firmalar için geçerli alacaksanda ''fanboy'' olmayan kullanıcı yorumlarını oku. oyun testlerini izle sorunları nelermiş destek bölümünden incele ona göre karar ver.

tekrar söylüyorum bu ürünün veya markanın kullanıcısı değilim.bir kötüleme yada övme yapmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri reis -- 6 Haziran 2015; 9:31:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.