Şimdi Ara

2000-2500 TL GTA 5 için i7 2600 Sistem Yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar direk konuya giriyorum. Elimde 2000-2500 TL'lik bir bütçe var. Ve ben bu bütçeyle GTA V gibi sistem gerektiren bir oyunu ultrada sıkıntısız oynamak istiyorum. Yanlış anlaşılma olmasın sıfırdan sistem kurmayacağız. Sistem özelliklerim:

Intel(R) Core(TM) -i7-2600 CPU @3.40 GHz
    8,00 GB
    64 Bit İşletim Sistemi
    Şuanki Ekran Kartım: Zotac NVIDIA GeForce GTX 650 (Yaklaşık Toplam Bellek= 3522)
    Anakart Modeli: ASUS p8H 61-MLE
    Philips 226vl 1920x1080 (32bit) 60hz monitör
    Çok düşük bir güç kaynağı (%100 yenisi alınacak. Tavsiyeyi siz vereceksiniz artık.)
    TX Gama Kasa (Bunu özellikle belirttim yeni alınacak parçalara uygun yeni bir kasa gerekebilir.)

Evet arkadaşlar sizden asıl ricam ise 2000-2500 TL bütçeyle bu sistemi yükselteceğiz. Ve isteğimiz GTA V gibi sistem isteyen bir oyunu sıkıntısız ultra ayarlarda rahatça oynayabilmek. Bunun için artık yeni bir Ekran Kartı, güç kaynağı, işlemci soğutucu, belki yeni bir kasa, belki yeni bir monitör gerekiyor. Ben fazla anlamadığım için bu konuyu açıyorum. Evet arkadaşlar A dan Z'ye ne gerekiyorsa bana yazarsanız çok memnun olacağım. Hiçbir detayı atlamadan ne gerekiyorsa yazın lütfen.

Bu arada bana anakartım monitörüm işlemcim felan yetersizmiş gibi geliyor. Özellikle yeni bir ekran kartı için. Bu darboğaz denen olaylar felan olur mu ? İşlemcimin 2600 olması kötü anlamına mı geliyor ? Bana önereceğiniz parçalar yukarıdaki sistemimle uyumlu olsun lütfen arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.

• Dostum o sistemle zaten rahat bir şekilde Gta 5 oynuyabilirsin. MSAA gibi ayarları kapatarak texture ayarlarını ultraya bile getirebilirsin.

Edit:https://www.youtube.com/watch?v=-LaQ3I5MfZU

Attığım video da 4x MSAA, FXAA, 8x Reffection MSAA, High Post Fx, x16 Anisotropic Filterin gibi ekran kartına yük bindiren ayarlar açık. Texture ayarları geneli High. 900 P'de sabit 30 fps rahat bir şekilde oynuyor. Ve senin sistemin bu sistemden çok daha iyi bir sistem. Sadece ekran kartı değiştirerek daha iyi bi performans alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 7 Mayıs 2016; 0:00:45 >
  • İşlemciniz İyi Şuanlık yeni nesil Kartlar arasında beslemekte zorluk çekecegi pek fazla kart yok GTX 980 Ti Tİtan gibi kartlarda zorlanır beslemekte onun haricinde GTX 970, R9 390 gibi kartları rahatlıkla besleyebilecek güce sahip öncelikle yeni nesil kartları bekleminizi tavsiye ederim 1000 serisini elinizdeki sizi 1000 serisi kartlar çıkana kadar idare edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

İşlemciniz İyi Şuanlık yeni nesil Kartlar arasında beslemekte zorluk çekecegi pek fazla kart yok GTX 980 Ti Tİtan gibi kartlarda zorlanır beslemekte onun haricinde GTX 970, R9 390 gibi kartları rahatlıkla besleyebilecek güce sahip öncelikle yeni nesil kartları bekleminizi tavsiye ederim 1000 serisini elinizdeki sizi 1000 serisi kartlar çıkana kadar idare edecektir.

Dostum cevabın için çok teşekkür ediyorum diyelim gtx 970 ekran kartını seçtim. Bunun yanında başka neler almak gerek (güç kaynağı işlemci Soğutucu yeni bir monitör çünkü monitörüm VGA gtx 970 VGA ile uyumlu mu vs.) Başka ne gerekir ve model tavsiyesi verirsen çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaveRickGrimes M kullanıcısına yanıt
    Seasonic m2 620 Psu yeni bir monitör alınırsa güzel olur HDMI çıkışı olan çünkü yeni nesil ekran kartları Vga monitörlerde titremeye yol açabiliyor Kasa Olakta DARK N10, AEROCOOL AERO 800, NZXT S340 bu kasalardan biri tercih edilebilir
  • işlemcin intelin en sağlam işlemcilerinden, ekran kartı için bekle derim yeni ekran kartları çıkacak. ram 8 demişsin onları 16 gb cl9 yapsan pc rahatlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.