Bence vazgeçmeyin. Şu siteye bakın; şuradan Mac mini de olabillir.
Ürünlerin fiyatları bu kadar yüksek olmasa zaten bende istiyorum. Bir de ürünün taşınabilir olma gerekliliği var zira bir masaüstü bilgisayar sahibiyim hali hazırda. Eğer GPU olarak düzgün bir mac bulabilirsem bu aralıkta içine ssdyi kendim takabilirim ama bulabilir miyim o da ayrı bir mevzu.
bu ürünü gördüm gecen bi mağazada ama fiyat baya bi sağlamdı:) MD103TU/A
quote:
Orijinalden alıntı: Faunus
Bulunabilir mi? Hangi model olur vs. iOS programlama yapmayı düşünüyorum açıkçası sorum bundan dolayı biraz da.
2. el düşünebilirsiniz?Geçen sene Eylül ayında 2. el TR garantili 13" MBP Early 2011 modelini 2000 TL ye aldım, I5 2.3 GHZ işlemci, 8 GB RAM var. 500 GB lık hard diskini çıkartıp 240 GB lık Sandisk Extreme SSD taktım. Ben fotoğraf işleme amaçlı kullanıyorum, Intel HD3000 ekran kartı Star Craft 2' yi çok rahat oynatıyor. Sahibinden.com da Core 2 Duo işlemcili 15" lik MBP ler mevcut temiz kullanılmış olarak.
quote:
Orijinalden alıntı: ozangunay
quote:
Orijinalden alıntı: Faunus
Bulunabilir mi? Hangi model olur vs. iOS programlama yapmayı düşünüyorum açıkçası sorum bundan dolayı biraz da.
2. el düşünebilirsiniz?Geçen sene Eylül ayında 2. el TR garantili 13" MBP Early 2011 modelini 2000 TL ye aldım, I5 2.3 GHZ işlemci, 8 GB RAM var. 500 GB lık hard diskini çıkartıp 240 GB lık Sandisk Extreme SSD taktım. Ben fotoğraf işleme amaçlı kullanıyorum, Intel HD3000 ekran kartı Star Craft 2' yi çok rahat oynatıyor. Sahibinden.com da Core 2 Duo işlemcili 15" lik MBP ler mevcut temiz kullanılmış olarak.
Guzel bir fikir bunu da düşüneyim teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme