Bildirim
2000-2500 TL Arası Telefon Tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Note Fe Sony Xz1 Mi Note 3 Mate 9 P10 Plus bu telefonlar hem kamera hem hiz konusunda üzmez ama kriterlerinizi belirtseydiniz seçmede daha çabuk yardımcı olabilirdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mi 6
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: JackWondo
Note Fe Sony Xz1 Mi Note 3 Mate 9 P10 Plus bu telefonlar hem kamera hem hiz konusunda üzmez ama kriterlerinizi belirtseydiniz seçmede daha çabuk yardımcı olabilirdim.
5T almaya karar verdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bilgisayar Virüsü
quote:
Orijinalden alıntı: JackWondo
5T almaya karar verdim.
aldınız mı ?
bende düşünüyorum fakat neredeyse 3000 TL'ye geliyor. -
Aldım fakat kamera çok yetenekli olmasına rağmen kendi uygulaması vasat biraz üzebilir. -
quote:
Aldım fakat kamera çok yetenekli olmasına rağmen kendi uygulaması vasat biraz üzebilir.
nerden aldınız hocam ?
bende alacağım hepsiburada üzerinden mi aldınız ? -
Zahter1 adlı kullanıcıdan aldım facebook sayfaları var güven sorunu yok cihazın hiç bi problemi yok. -
quote:
Zahter1 adlı kullanıcıdan aldım facebook sayfaları var güven sorunu yok cihazın hiç bi problemi yok.
fiyat avantajı var mı ? -
2400'e falan alabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X