Şimdi Ara

2000-2500 arası mühendis için laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar mekatronik mühendisliği kazandım ve cad cam solidworks sımatic manager tia portal programlarını donmadan çalıştırabilecek bir pc almak istiyorum eğer bu yıl almazsam seneye yazın amerikada alıcam macbook tavsiye edermisiniz etmezseniz burada 2000-2500 arası alabileceğim bir pc önerirmisiniz teşekkürler



  • Konunu Notebook Tavsiye bölümüne açmanı önerrim daha çabuk geri dönüş alırsın
  • Mekatronik mühendisi iseniz söyleyeyim, LTSpice, CADence, Eagle, Proteus gibi birçok program Mac OSX için yok.
  • nexcore N kullanıcısına yanıt
    tavsiyeniz için teşekkürler macbook içine windows kurup kullanmak sizce çok mu saçma olur çünkü hangi laptop ı alırsam alayım hiçbiri macbook kadar stabil çalışmayacaktır
  • Windows gerekli kesinlikle, macin stabilliginin sebebi isletim sebebi,windows kullandiktan sonra mac e verilen para bosa gidiyor. Sacma sapan programlar kurmazsan windows da stabil calisir, ben olsam windows bir laptop alirdim, hatta biraz daha para verip monster alip oyun da oynardim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac'e verilen para kesinlikle boşa gitmez, piyasada bana kasa-klavye-touchpad kalitesi ve hissiyatı olarak Macbook'a yaklaşan 1 tane laptop gösteremezsiniz, çok aradım, yok.

    Asıl tavsiyeme gelelim, bence 2000-2500 gibi rakamları laptoplara vermek yerine ikinci el Thinkpad veya EliteBook serisinden bilgisayar bakın, neredeyse tüm kurumsal şirketler bu serilerden laptop kullanırlar ve bunların Linux destekleri neredeyse mükemmeldir ayrıca dayanıklılık açısından inanılmaz dirayetli bilgisayarlardır, hor kullanılmaya, vurulup kırılmaya gelirler.(Rugged laptop seviyesinde değil ama gerçekten çok sağlamdırlar, sıradan laptoplarda yan yana koyunca anlarsınız zaten) Dezavantajları ise biraz itici görünürler ve kütük gibi hissettirirler, bu da sağlamlığın bir yan etkisi maalesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mephalay

    Windows gerekli kesinlikle, macin stabilliginin sebebi isletim sebebi,windows kullandiktan sonra mac e verilen para bosa gidiyor. Sacma sapan programlar kurmazsan windows da stabil calisir, ben olsam windows bir laptop alirdim, hatta biraz daha para verip monster alip oyun da oynardim.

    onlarda çok pahalı oluyor hocam ya bakalım uygun bişey alıcaz artık
  • nexcore N kullanıcısına yanıt
    saolun hocam bakıyorum hemen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.