Selam arkadaşlar. 9 senelik bilgisayara yenililk şart oldu Online olarak falan çok oyun oynayan biriyim. Şu zamana kadar idare ettim ama artık yeni bir sistem şart. Bana güncel oyunları kaldırabilecek, 2-3 sene sorun çıkarmayacak bir sistem tavsiye eder misiniz?
Not: Eski bilgisayarımdan elimde tutabileceğim tek şey DVD Yazıcı/Okuyucu olacak galiba
Bakın yine de şu kalsın dediğiniz herhangi bir şey varsa.
Not 2: Monitörüm tüplü kare monitörlerden var ya onlardan Monitör de lazım
Hocam öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler @DoubloN ile yazdığınız sistemler ekran kartı dışında neredeyse aynı ama merak ettiğim de ekran kartı zaten. Doublon'un attığı ekran kartı 3Gb ve 384 bit ama sizin attığınız 2 gb ve 256 bit. Doublon'un attığı ekran kartı daha iyi görünmüyor mu? Yoksa bu konuda da bilmediğim şeyler mi var Teşekkürler.
Hocam öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler @DoubloN ile yazdığınız sistemler ekran kartı dışında neredeyse aynı ama merak ettiğim de ekran kartı zaten. Doublon'un attığı ekran kartı 3Gb ve 384 bit ama sizin attığınız 2 gb ve 256 bit. Doublon'un attığı ekran kartı daha iyi görünmüyor mu? Yoksa bu konuda da bilmediğim şeyler mi var Teşekkürler.
Eğer benim dediğim sistem kafana yattıysa al ama dediğin gibi @DoubloN arkadaşın yazdığı Ekran Kartı GB veya Bit yüzünden değil ama daha iyi bir Ekran Kartıdır eğer bütçen yetiyorsa benim sistemi al sadece Ekran Kartını arkadaşın tavsiye ettiği Ekran Kartı ile değiştir
r9 280 gpu bakımındanda 760 tan daha güçlü ve 3gb bellek avantajı var artı daha ucuz bi kart son çıkan watch dogs ada baktığımızda ultra için 3gb bellek gerekiyor r9 280 almak daha mantıklı olur
Arkadaşın tavsiye ettiği Ekran Kartını ben R9 280X zannetim yanlış görmüşüm kusura bakmayın o zaman GTX760 almanı tavsiye ederim benim sistem kafana yattıysa hiç bozmadan al derim ama yine de seçim senin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme