Şimdi Ara

2000 2001 vectra b hakkında yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 2000 2001 vectra b almayı düşünüyorum. 150000 km geçmeyecek şekilde.sizce bu arabaların ederi nedir.ben için donanım o kadar önemli değil.1.6 gl de olabilir.15000 tl ye alınabılır gıbı goxukuyor ama internette rakamlar gerçekten çok çok farklı.bundan dolayı sızlere danısmak ıstedım.yardımcı olursanız sevınırım.



  • yaklaşık 3 ay kadar önce 2001 model vectra cdx aldım..cdx en full donanımı bu serinin..motor olarakta 2.0 16v 136bg..1.6 ile 2.0 arasında cok buyuk bi yakıt farkı yok ikisinide kullandım..o nedenle uygun ve temiz bulunursa kesinlikle 2.0 motor tercih etmenizi tavsiye ederim..vergi olarakta yaş dilimi olarak artık alt gruplarda oldugu icin cok yuksek rakamlar yok..bazı ufak tefek sorunlar her araçta olur ancak genel anlamda başınızın agrımaması icin almadan önce biraz masraf olsa bile guvendiginiz ve bilgili bikac ustaya gosterin aracı..
  • berataktepe tesekkur ederım cevabım ıcın.bıde benım ogrenmek ıstedıgım bu arabalrın pıyasa fıyatı yanı ben bu arabaların temızını 15000 e falan bulabılırmıyım. 1.6 gl olsada farketmez benım ıcın ama makyajlı kasa olsun ıstıyorum.bırde kımısı alma bosver parana yazık olur gıbı seyler soyluyor ama ben bu arabaları cok sevıyorum bence kasası cok hos. bırde sız ne kadara aldınız vectranızı?
  • hocam 15bin tl civarına bulabilirsiniz ancak temizligi konusunda bisey diyemem..ben cdx arastırdım hep en baştan o nedenle 1.6 comfort yada 1.6 gl piyasası nasıl cok bilmiyorum..belirttigim gibi almadan once paraya kıyıp ustaya gosterin mutlaka..tahminim 16 bin tl civarında duzgun bulursunuz 1.6 olduktan sonra
  • tesekkur ederım cevapların ıcın.bakıyorum ınternet fıyatları o kadar degısıkkı kımısı 1.6 gl sıne 19000 yazmıs,kımısı ondan daha dusuk km lısıne 15000 tl yazmıs. hocam bırde vectra gıbı ust sınıf arabaların km sı dusuk olmaz dıyorlar. 100000 km de vectra buluyorum km sını dusurmuslerdır onun dıyorlar.km olayında dusurulup dusurulmedıgını nasıl anlayabılırız. veya servis bunu cozebılırmı
  • vectra d sınıfı araç oldugu için özellikle uzun yolda konforludur..uzun yol yapılan araçlarda kilometre yuksek olur haliyle..100bin km altında bulman zor ama vardır elbette..kilometre dusurme olayını aracın vites topuzu direksiyon simidi iç döşemeleri gaz fren debriyaj pedalları vs biraz belli eder..serviste zaten işi bilen bi servis olursa farklı şekillerde anlarlar sanırım..
  • hocam cok cok tesekkur ederım cevaplarınız ıçın.motor konusunda acıkcası ben sorun olacagını zannetmıyorum ama bı takııntı durumuna geldı herkeste bu bende dahıl.bızde bu hyundai accent var 230000 km de yaklasık 8 senedır bızde ve bı araba ancak o kadar bakımsız olur.yanı neredysen rutın bakımları bıle yapılmıyor. araba o kadar kahrımızı cekıyor ama tık yok massallah. yaklasık 150000 km dır lpg ıle calısıyor. demek ıstedıgım bı opelın motoru ıle bı hyundaı nın motoru bır degıldır.ustalara danıstım egerkı motoru temız ıse 400000 km ye kadar gıderç sorun olmaz dedıler.bunu dusununce sankı o kadar onemlı degılmıs gıbı duruyor ama ınsan yıne de tedırgın oluyor bu konuda. acıkcası benım 2000 motor dusunmeme sebebımde kullananlardan kaynaklanıyor.yakıtını gectım o onemlı degıl ancak donanım olarak dolu bı arac daha cok masrafl o9lur dıyorlar. daha once d sınıfı bı arac kullanmadım.megane dusundum bı aralar ancak her ıkısınıde kullananlar vectra nın yanında megane araba degıl gıbı yorum yaptılar.ben senede en fazla 8-10 bın km anca yaparım.onda da masraf cıkarsa ne kadar cıkarırkı dıye dusunuyorum.




  • 2.0 almanızı tavsiye etmem.
    Bazı parçaları 1.6 ile farklı ve oldukça pahalı.Şehiriçinde çok fazla yakıyor.Yaklaşık 8 senedir 1.6,2000 model Vectra B kullanıyorum.
    Bir ara 2.0 da kullandım.Çok yakıyor yani şehiriçinde biryere gitmeye korkuyordum.
    Trigerini,yağını suyunu zamanında değiştirin uzun süre keyifle binersiniz.Yol tutuşu şu anki popüler arabaların birçoğundan hala daha iyidir.
  • evet hocam bende 1.6 dusunuyorum. dedıgınız gıbı 2000 motorluların masrafları cok olur dıyorlar.1.6 da yeter benım ıcın.
  • Bir müşterim 100.000 deki 1999 Vectra 1.6 GL sine 15.500 istiyor,fiyatlarına az çok bakmıştım 200-2001 modelleri 15000-16000 liraya bulmak zor gibi.Bu araçlarda yağ yakma oldukça yaygın çevremde,çoğu da rektefiye ediliyor motorların.Buna dikkat etmek lazım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flyingraper

    2.0 almanızı tavsiye etmem.
    Bazı parçaları 1.6 ile farklı ve oldukça pahalı.Şehiriçinde çok fazla yakıyor.Yaklaşık 8 senedir 1.6,2000 model Vectra B kullanıyorum.
    Bir ara 2.0 da kullandım.Çok yakıyor yani şehiriçinde biryere gitmeye korkuyordum.
    Trigerini,yağını suyunu zamanında değiştirin uzun süre keyifle binersiniz.Yol tutuşu şu anki popüler arabaların birçoğundan hala daha iyidir.




    2.0 16v 136 x20xev kodlu motor var aracımda..2001 model cdx..şehiriçinde efendi gibi kullandıgımda ortalama yakıt tuketimim 8-8,5 lt / 100km..lpg yeni taktırdım o nedenle daha deneme şansım olmadı ama benzinde çok denedim sonuç böyle..siz acaba 1.6 ile ne kadar yakıyorsunuz ki arada o kadar fark var??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.