Şimdi Ara

2000-2001 VECTRA 1.6 ELEGANCE OTOMATİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000-2001 MODEL OPEL VECTRA 1.6 ELEGANCE OTOMATİK KULLANANLAR YADA ARABAYI BİLENLER
    LÜTFEN YARDIM ETSİN...

BİLDİĞİM KADARIYLA ESKİ KASA VECTRA'LARDA OTOMATİK VİTES GENELLİKLE 1.8 VE 2.0 MOTORLU
    OLANLARDA BULUNUYOR.FAKAT İNTERNETTE AZ DA OLSA 1.6 OTOMATİK VECTRALAR VAR.

1-BU ARACIN YAKIT TÜKETİMİ ŞEHİR İÇİ VE ŞEHİR DIŞI YAKIT TÜKETİMİ NE KADARDIR?
    2-ŞANZIMANI ÇOK PROBLEM ÇIKARTIR MI?

BİLEN ARKADAŞLAR LÜTFEN SORULARIMI YANITLASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkuty -- 6 Ocak 2007; 12:36:28 >

• bu araç hakkında kimsenin bilgisi yok muuuuu????????......
  • şehir içerisinde max. 320 lira tüketir uzun yolda 240 la 260 arası tüketir bende aynısının düzü var yaktığımın 25 kuruş fazlasını söledim o araç için .

araç 200.000 km 'nin altındaysa şanzımanın çok fazla problem çıkaracağını sanmıyorum.yağını değiştirirsin binersin.

eğer satın almayı düşünüyorsan mükemmel araç şiddetle tavsiye ederim.
  • Ben 2.0 otomatiğini kullandım alet inanılmaz performanslı , otomatik vites mantığı süper, ancal 1.6 bir opel vectra düşünmek istemiyorum çok yakıt ve hantallık demek birde otomtik olduğunu düşünürsen, ekotec motorlu 2.0 otomatik bir vectra seni bir hayli kesecektir, 2000 devirde 120-130 ile gidebilen bir araç..
  • valla kesinlikle alin o araci bizim 3 tane opelimiz oldu su ana kadar gercekten cok kaliteli bir aractir.Su andada 2006 kasim cikisli vectra 1.6 eleganceimiz var . otomatik sanzimani sorun cikarcagini zannetmem.biraz fazla yakar ama diger otomatik araclara gore az yakar
  • 2000 MODEL, DUSUNDUGUN KASA, 2.0DTI VECTRA ILE TAKLA ATTIM. 3 TANE ZEYTIN AGACI DEVIRDIM.
    ARABA PERT OLDU, 1 TANE AIRBAG ACILMADI.
    BUGUNKU AKLIM OLSA TAZMINATTAN KOSEYI DONMUSTUM...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clio 2 1.6 16v 2002 model
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.