Şimdi Ara

2000-2001 model focus 1.6 ghia veya diğer önerileriniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
11.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fbytu

yok mu 2001 focus hb kullanan biri de yakıt konusunda aydınlanalım :)

2001 Focus SW otomatik Ambiante.. 78.000 km. Sakin kullanım şehir içi 10 litre şehir dışı 6,8-7 litre...
  • Yorumlarınız için teşekkürler.
  • ben de acizane fikrimi belirteyim,
    focusların görünüşü, yol tutuşu ve ataklığı, iç hacmi gayet iyi,
    ama yakıt tüketimi ve konfor konusunda ben zayıf buluyorum.
    arkadaşımın 2006 focusunu kullandım inanın 2004 hyundai bile ondan
    sürüş yönüyle daha konforlu ve rahat. 2000 modellerini kullanmadığım
    için kesin bir şey söyleyemem ama test etmeden kesinlikle karar vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihen -- 30 Ocak 2010; 5:48:17 >
  • Siz şu anda ya da daha önce focus sahibi olmayanların görüşlerine itibar etmeyin..Bir iki defa kullanmakla bir araba hakkında objektif bir görüş ifade edilemez..Focus sınıfının en az yakıt tüketimine sahip aracıdır..Özellikle sözünü ettiğiniz yıllarda üretilen focuslar çok çok ekonomiktir..Benim aracım lpg ile az yaktığı iddia edilen 1.4 lpg li cliodan daha az tüketiyordu..Sürüş dinamikleri de gayet iyidir.. Yol tutuş, direksiyon tepkisi, frenler çok iyidir..Güven veren zevkli bir sürüşü vardır..Olumsuz olarak belki içeriye biraz fazla ses aldığı söylenebilir ama rahatsız edici ve aşırı bir ses söz konusu değildir..Ben size 2001 ghia modelini öneririm..Biraz araştırırsanız 17-18 e temiz 2002 makyajlı kasa olanından da bulabilirsiniz..Makyajlıların donanımı öncekilerden daha iyidir..
  • opel astra cd veya elegance bence bu sınıfta alınacak en iyi araçlardan biridir. focus'la astra özellik olarak birbirine oldukça yakın araçlardır. tüketim olarak ikisi de yapılan bütün testlerde neredeyse aynı ölçüde yakıt yakmışlardır. donanımları aynı sayılabilir. astra'da yol bilgisayarı mevcuttur. bir de bazı arkadaşlar eskiden beri ısrarla focus'un astra'ya göre performanslı olduğundan bahsediyorlar. hayır kesinlikle böyle birşey sözkonusu olamaz. daha önceleri de bu forumda bunlar çok tartışıldı. bu performans konusunda hep kendimizi otorite yerine koyarak değerlendirmeler yaptık. biz otorite değiliz. bu araçların otoriteler tarafından yapılmış testlerinde astra'nın performansta focus'tan önde olduğu görüldü. onun için bu iki araçtan astra alma, focus al mantığı yanlış. hangisini beğeniyorsanız onu alın demek daha doğrudur. ben focus'ta ghia donanımlısının, astra'da cd ya da elegance donanımlısının alınması taraftarıyım.

• Focuların çok yaktığı bir şehir efsanesidir. Daha çok eski fordların olumsuz imajından gelir. Yakıtı sınıf standartlarındadır. Ortalama bir depo benzinle 700 km yol yapılır. Şehir içinde 9 litre civarı şehir dışında 5-7 litre civarı yakar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.