Şimdi Ara

2000 1.4 16v POLO Hakkında Sorular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Bundan birkaç yıl önce polo classic modelini 214 binde alıp 245 binde satmıştım ve genel yağ bakımı harici hiç bir sorunla karşılaşmamıştım.

Geçen aylarda POLO 1.4 16V AHW motorlardan satın aldım. Bütün ağır bakımlarını yaptırdım. Motorda yağ kaçakları var demişti ustam ve bende keçelerini vs değiştirttim triger gergi bilyaları akslar falan herşeyi yaptırdım. Aracı bir hafta sürdüm geçenlerde 500 km uzun yol yaptıktan sonra araçla geri dönecekken alt tarafta yağ akıntısı gördüm.

Ustamı aradım yağını kontrol et gel bakalım dedi. Neyse öyle geldim. Sorunun Külbütör contasından olduğunu söyledi. Herhangi bir sorun yaratmaz yağı kontrol edip binmemi söyledi. Bunların üst kapakları sökmek için triger vs tekrar sökmem gerekiyormuş. 200-250 TL ye yapılır dedi ama tüm ağır bakımı yaptırdım bi sürü para verdiğim için yaptırmadım.

Yağını kontrol ediyorum her kullanımdan sonra 4-5 damla oluyor sabahları. Bilen anlayan var mı ne yapacam. Eskişehirdeyim nereye götüreyim yada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat fiorino 1.3 hakkında sorular
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.