Şimdi Ara

200 ytl ye kadar dvd tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem maksimum 200 ytl,su an 55 ekran tüplü tv kullanyorum bozuldugu zaman lcd alcağım için tavsiyelerinizi ona göre yaparsanız sevinirim,şimdiden tesekkur ediyorum.

• sayın eaglesss,
    200ytleye kadar,phılıps-sony-samsung-toshıba-lg-panasonıc gibi bildik markaların HDMI çıkışa sahip dvd oynatıcılarından birini alabilirsin,bunlardan tipini,ödeme şeklini vs.beğendiğin herhangi birisini gönül rahatlığıyla al,ileride lcd alacam demişsin,hdmı çıkışı o zaman kullanabilirsin...
    belli fiyat aralığında olan oynatıcılar aşşağı yukarı birbirinin aynıdır-aralarında pek fark yok.....ama mesela vatan bilgisayarda 170ytle gibi toshıba ep30 hddvd oynatıcı var,bence bitmeden onu alabilirsin,gayet güzel bir oynatıcı.....bende var,gayet güzel dvd oynatıyor...
  • Tesekkür ediyorum dmrbrn cevabın için,servis ağı yaygın olan philips (toshibaya göre) almaya karar verdim,
    philips 3142
    philips 5160
    philips 5980 bu üçlüden hangisini tercih etmeliyim pek fazla bi farkı yoksa 3142 alyım yardımcı olursanız sevinirim,tesekkurler iyi forumlar.
  • Sn. eaglesss, dvd playerin mucidi pioneer in DV- 400V modeline de mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim. Fiyatı 210 ytl civarlarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doe7 -- 10 Nisan 2008; 22:37:39 >
  • sevgili eaglesss,
    mutlaka bahsettiğin modeller içinden seçim yapacaksan 5980 al...
    dvd playerın mucidi pıoneer olamasa da dv-400 modelinede bakabilirsin,oda yukarıda saydığım markalar ayarında bir cihaz..
    yalnız bahsettiğim vatan bilgisayardaki toshiba ep30hddvd playerada mutlaka bak. 170ytl..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmrbrn -- 11 Nisan 2008; 0:35:18 >
  • Cevaplar için tesekkür ediyorum arkadaslar,önerilerinizi inceleyip kararımı öyle vericeğim biraz daha arastırmakta fayda var bir kere alınıyo bu tarz ürünler,hayal kırıklığına ugramayalım da sonunda.
  • Philips 3142, 5160 başka birşey alma başın ağrır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar kullandıgım TV su an 55 ekran samsung scart girişi yok,receiver aldıgımda rf yanlıs hatırlamıyosam ordan bağlamıstım,bizim TV ye uyar mı sorum bu,DVD yi alıp bide yani TV almak zorunda kalmayalım da
  • Scart girişi olmayan eski tv ye DVD baglamada her hangi bir sorun yasarmıyım arkadaslar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eaglesss

Scart girişi olmayan eski tv ye DVD baglamada her hangi bir sorun yasarmıyım arkadaslar.

Scart girişi olmadan nerden bağlamayı düşünüyosun? Bu arada Divx de izlerim diyorsan Philips almanı öneririm. Arkadaşların yukarda saydığı makinelşerden en sorunsuzu Philips.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: eaglesss

Scart girişi olmayan eski tv ye DVD baglamada her hangi bir sorun yasarmıyım arkadaslar.

Scart girişi olmadan nerden bağlamayı düşünüyosun? Bu arada Divx de izlerim diyorsan Philips almanı öneririm. Arkadaşların yukarda saydığı makinelşerden en sorunsuzu Philips.

Pioneer'ın sorunları mı var?
  • bende dün PHİLİPS DVP-3142 aldım 75ytl. tavsiye ederim güzel bi cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 12 Nisan 2008; 13:09:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.