Bildirim
200 tl'ye kadar telefon tavsiyesi(2.el)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
wp pişmanlıktır lumia 620 aldım şarjı acayip hızlı gidiyor wp marketteki uygulamalarda çok az wp almaktan vazgeçeceksen trident A5 i oneririm n11.c.m da 200tl güzel telefon 2 tane sipariş verdim bugün. -
quote:
Orijinalden alıntı: CATTLE
wp pişmanlıktır lumia 620 aldım şarjı acayip hızlı gidiyor wp marketteki uygulamalarda çok az wp almaktan vazgeçeceksen trident A5 i oneririm n11.c.m da 200tl güzel telefon 2 tane sipariş verdim bugün.
hocam galaxy s2,lg g2,galaxy ace falan 4 yıldır android kullanıyorum
denemek için wp istiyorum
olmadı 1 hafta kullanır satarım -
quote:
Orijinalden alıntı: CATTLE
wp pişmanlıktır lumia 620 aldım şarjı acayip hızlı gidiyor wp marketteki uygulamalarda çok az wp almaktan vazgeçeceksen trident A5 i oneririm n11.c.m da 200tl güzel telefon 2 tane sipariş verdim bugün.
gelince kasmaktan kullanabilecek misiniz acaba wp ye marketi kötü demişsiniz farzedelim onun marketi kötü olduğu için uygulama indiremeyeceksiniz buna da kastıpı için 2 gb hafızası oldupu için indiremeyeceksiniz.Arayüz bildiğiniz touchwiz olmuş.Kasa derseniz s3 mini replika cihazdan farkı yok -
elimde motorola atrix var 200tl ye satıyorum bi bak istersen ? -
Hocam bütçenizi biraz daha arttirip g2 almalisiniz telefon 10 numara
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X