Şimdi Ara

200 tl'ye kadar telefon tavsiyesi(2.el)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 200 tl 'ye 5 aylık kutulu bir lumia 520 alacaktım ancak son anda flaşı yok diye vazgeçtim

beyler sırf büyük ekranı için 300 tl ye çıkıp lumia 625 alacaktım onunda çözünürlüğü yüzünden soğudum

daha önce hep android kullandım biraz wp denemek istiyorum

• ganja77 kullanıcısına yanıt
    wp pişmanlıktır lumia 620 aldım şarjı acayip hızlı gidiyor wp marketteki uygulamalarda çok az wp almaktan vazgeçeceksen trident A5 i oneririm n11.c.m da 200tl güzel telefon 2 tane sipariş verdim bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATTLE

wp pişmanlıktır lumia 620 aldım şarjı acayip hızlı gidiyor wp marketteki uygulamalarda çok az wp almaktan vazgeçeceksen trident A5 i oneririm n11.c.m da 200tl güzel telefon 2 tane sipariş verdim bugün.

hocam galaxy s2,lg g2,galaxy ace falan 4 yıldır android kullanıyorum
    denemek için wp istiyorum
    olmadı 1 hafta kullanır satarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATTLE

gelince kasmaktan kullanabilecek misiniz acaba wp ye marketi kötü demişsiniz farzedelim onun marketi kötü olduğu için uygulama indiremeyeceksiniz buna da kastıpı için 2 gb hafızası oldupu için indiremeyeceksiniz.Arayüz bildiğiniz touchwiz olmuş.Kasa derseniz s3 mini replika cihazdan farkı yok
  • elimde motorola atrix var 200tl ye satıyorum bi bak istersen ?
  • Hocam bütçenizi biraz daha arttirip g2 almalisiniz telefon 10 numara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.