Şimdi Ara

200 tl ye kadar kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar.Uzun zamandır kafa üstü kulaklık piyasasını araştırıyorum ama hala kesin bir fikre varamadım.Yardımcı olursanız sevinirim aklımda şu modeller var:

1)sennheiser hd 202-II
    2)sony mdr-zx600r
    3)sennheiser px-100
    4)sony mdr-xb300
    5)sony mdr-v55
    6)Koss porta pro

bu ürünler hakkında herhangi bir fikriniz deneyiminiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.Ayrıca sizin önermek istediğiniz kaliteli sesi ve bassı olan başka modeller varsa max 200 tl ye kadar lütfen yazın şimdiden yardım edenlere teşekkür eder hayırlı günler iyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick99 -- 4 Temmuz 2012; 17:06:15 >

• günceldir
  • http://www.dr.com.tr/Elektronik/Shure-SRH-550-E-DJ-Profesyonel-DJ-Kulakliklari/Ev-Elektronigi/Kulaklik-Mikrofon/urunno=0000000399588 Ben bunu aldım özellik olarak gayet iyi gözüküyor büyük ihtimal yarın elimde olacaktır , elime geçince yorum yaparım.
  • shure markası hakkında pek bilgim yok açıkçası sennheiser sony ve philips gibi markalar genellikle tercih ediliyor belli bir fiyat seviyesine kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick99 -- 6 Temmuz 2012; 17:26:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick99

shure markası hakkında pek bilgim yok açıkçası sennheiser sony ve philips gibi markalar genellikle tercih ediliyor belli bir fiyat seviyesine kadar

Shure ses de krallardan biridir , ben mikrofonlarini falan kullandigim icin biraz da markaya guvenerek aldim , ayni fiyat araligindaki senheiserlari deneme sansim oldu bekledigim kadar iyi degildiler, tabi zevk meselesi ama elimdeki kulaklik bass konusunda asmis cok zevk aldim gercekten arkadaki sesleride oldurmuyor , incelemesini yapicam insallah 2 gun icinde , bence bi 50 tl daha yukseltin bu kadar para vermisken cok daha iyi kulakliklar var akg nin falan .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.