Şimdi Ara

200 TL Raspberry Pi 3 Model B (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Konfor seviyorsanız Apple TV (ama kodi kuramazsınız), az ucuz olsun konforda olsun, biraz da esnek olsun diyorsanız Xiaomi Mi TV Box tercihiniz olabilir.
    Gelelim Raspberry'e, ben Zero W'sini kullanıyorum en yavaş ve küçüğü OSMC kurdum (KODI işletim sistemi de diyebilirsiniz.) evet arada bir takılıyor ama Zero W en düşük ve yavaş konfigürasyona sahip olanı. B ve B+ a kurmadım, ama onların CPU'larının oldukça hızlı olduğunu biliyorum. Dolayısıyla sıkıntısız çalıştırırsınız. Kumanda olarak ise "S-link SL-54R Media Center Uzaktan Kumanda" takılı, çalıştırıyorum. Pek sorunum olmadı şu ana kadar Full HD filmleri rahatlıkla oynatıyorum. Kodi eklentileri çalışıyor.
    Daha ötesini söyleyeyim size;
    Aynı kurulumda Raspberry Noobs ile kurulmuş;
    1. Raspberry İşletim Sistemi
    2. OSMC
    3. Lakka Pi (Lakka Pi ne derseniz eski Nintendo falan. ROM oyunları oynayabilirsiniz. Mesela ben Seaquest falan oynuyorum. Buna Logitech Gamepad F710 bağlı)
    var. Bunlardan birini restart edip çalıştırabiliyorsunuz.

Yani böyle biraz hobi olsun, biraz eğlence olsun derseniz bu tür platformlar eğlenceli şeyler yapmanıza olanak sağlıyor. Ama konfor aramayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu tarz ürünleri 2.el almak daha mantıklı değil mi? Alıp da bir köşeye atanlar çok olur. İkinci eli çok yıpranmamıştır. Hatta kabaca sahibindene baktım, b+ modelinin sıfır olduğunu söyleyen biri 200e satıyor.

• Acaba bu neymiş diye girdim. Resmine baktım, yazılanlara baktım, Anlamadım. Çıkıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce Pi 3 Model B'yi kutu + adaptörle beraber 223₺ye almıştım, kullanılmamış olduğunu varsayıyorum, doların üçe katlandığını göz önüne alırsak çok iyi fiyatlar.

htutuncu'nun yazdıklarına ek olarak televizyonda kodi eklentileri üzerinden youtube ve twitch seyretmek için de kullanıyorum, 1080p 60fps de dahil olmak üzere sorunsuz oynatıyor. Yanlız şunu da belirteyim; pi'yi kullanılabilir bir seviyeye getirebilmek biraz uğraştırabilir, en azından PCye linux kurma tecrübesi veya çabası olmuş kullanıcılara tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kef -- 3 Mayıs 2019; 14:9:18 >
  • plus modelini aldım haber veren arkadaşa teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

hocam tv toshiba 4k, kendi youtube ve netflix uygulaması mevcut ama kodi stremio ve diğer apklar için android box tarzı birşeye ihtiyacım vardı ama arkadaşın dediği gibi özellik olarak çok yetersiz kalacak anlaşılan.

Alıntıları Göster
    hocam ben aldım android box da ip tv için diğer uygulamalar hiçbir işe yaramıyor tv de.
  • İkinci elde bu kadar fiyat istiyorlar fiyat süper ama para yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzgurkan -- 3 Mayıs 2019; 15:21:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesleğiniz ya da uğraşmayı sevdiğiniz hobiniz falan değilse boşuna almayın gereksiz yorar bence.
  • 2. Sınıf elektrik elektronik mühendisliği okuyan kardeşinize hediye etmek isterseniz pm atabilirsiniz :))))

• ürünü kargolanan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.