Şimdi Ara

200 tl Den ucuz hdd önerisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum bilgisayarım 500 gb ve artık yetmiyor.... kredi kartına taksitle bir hdd almayı düşünüyorum marka olarak seagate ve toshibanın iyi olduğunu duydum.bu konuda kesin bilgisi olanlar cevap atarsa sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: mekatronik95

Arkadaşlar malum bilgisayarım 500 gb ve artık yetmiyor.... kredi kartına taksitle bir hdd almayı düşünüyorum marka olarak seagate ve toshibanın iyi olduğunu duydum.bu konuda kesin bilgisi olanlar cevap atarsa sevinirim..

WD hocam

imzamda incelemesi mevcut almışken kaliteli alın.

WD 1 TB MY PASSPORT ULTRA

yok veremem diyorsan da 160 TL ye Toshiba E - Store var USB 3.0 ' ı mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Arkadaşlar malum bilgisayarım 500 gb ve artık yetmiyor.... kredi kartına taksitle bir hdd almayı düşünüyorum marka olarak seagate ve toshibanın iyi olduğunu duydum.bu konuda kesin bilgisi olanlar cevap atarsa sevinirim..

WD hocam

imzamda incelemesi mevcut almışken kaliteli alın.

WD 1 TB MY PASSPORT ULTRA

yok veremem diyorsan da 160 TL ye Toshiba E - Store var USB 3.0 ' ı mevcut.

wd için pek sağlam değil tarzı yorumlar okudum..o yüzden sıcak bakamıyorum.. seagate düşünüyorum toshiba nasıldır tam bilemedim..
  • segate e de bence bulaşma onda da kronık bi kac hata vardı hdtune testlerinde cıkan sımdı aklmda degıl hatanın adı.
  • Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk ---- Tam aradığın bu olmalı internetten bunu araştırabilirsin ortalama 150 lira civarı sana ilaç gibi gelecektir ;)
  • quote:

wd için pek sağlam değil tarzı yorumlar okudum..o yüzden sıcak bakamıyorum.. seagate düşünüyorum toshiba nasıldır tam bilemedim..

ciddimisiniz ?

WD dünyada bu konuda resmen 1.

sen harici mi arıyorsun dahili mi ?

dahili ise Seagate Barracuda kullanıyorum bende öneririm.
  • arkadaşlar seagate aldım.yorumlar için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.