Şimdi Ara

200 lira alt limitli alınık hediye çeki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar, kardeşime harddisk almak istiyorum ama öğrenci olduğum için istediği harddiski alamadım kaç gündür ve iyi bir indirim denk gelmedi. O yüzden harddisk alabileceğim bir siteden hediye çeki karşılıksız verebilecek olan varsa minnettar kalırım. Karşılık olarak nakit değil de eğer harddiskime film at tarzında bir şeyler isterseniz verebilirim. Teşekkür ederim şimdiden. Hiç bir şey karşılıksız kalmaz :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• forumda tek mesajın var, hem altlimitsiz hem de 200 tl değerinde çek istiyorsun: karşılıksız veya hddye korsan film atma karşılığı?

doğru mu anladım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

forumda tek mesajın var, hem altlimitsiz hem de 200 tl değerinde çek istiyorsun: karşılıksız veya hddye korsan film atma karşılığı?

doğru mu anladım acaba?

alt limitsiz değil alt limit 200 lira demek istedim. Alacağım ürünün fiyatı 200 lirayı geçiyor o yüzden alt limit 200 lira. Forumda tek mesajımın olmasının nedeni, benim başka bir hesabım vardı o hesabı bulamadım bende bu hesabı açmıştım. Tabi bu hesabı da hiç kullanamadım. Sosyal medyalar derken forum sitelerinden iyice uzaklaştım falan.

• kimsede yok galiba :) veya var karşılıksız vermek istemiyor herhalde :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.